Training | Lead Auditor ISO 14001 & ISO 45001

Staat het in jouw planning om dit jaar een training Lead Auditor ISO 14001 en ISO 45001 te volgen? Wellicht is het dan interessant om onze gecombineerde training te volgen. Onze vierdaagse training is er namelijk op gericht om jou op een praktische wijze alles te leren over het auditen van deze twee normen. Ten opzichte van twee losse trainingen voor de beide normen levert je dat niet alleen kostenbesparing op, maar het scheelt je ook twee volle trainingsdagen.

Inhoud Training | Lead Auditor ISO 14001 & ISO 45001

In de praktijk hebben veel organisaties met een geïmplementeerd ISO 45001 Arbo managementsysteem een geïntegreerd systeem opgezet waar ISO 14001 onderdeel van is. Wanneer je als auditor het systeem als geheel kunt auditen, en je dus niet alleen richt op één specifieke norm uit dit systeem, zorg je voor een betere kwaliteit van de output. Je bent immers in staat om beter naar de integratie en de doeltreffendheid van het systeem in zijn algemeenheid te kijken.

Vanuit deze visie hebben wij deze gecombineerde training opgezet. Wij zorgen er voor dat jij in slechts vier dagen zelfstandig aan de slag kunt om beide normen te auditen. Dit doen we aan de hand van praktijkvoorbeelden, casussen en theorie. Op de laatste dag toets je de opgedane kennis middels een examen. Heb je deze gehaald? Dan mag jij jezelf Lead Auditor ISO 14001 én Lead Auditor ISO 45001 noemen. Gedurende de training komen ook de wijzigingen naar de aankomende ISO 45001 aan bod.

Na afloop van de training

  • Ben je als Lead Auditor expert op het gebied van ISO 14001 en ISO 45001;
  • Weet je hoe complexe interne audits gepland en uitgevoerd kunnen worden;
  • Weet je hoe externe audits gepland en uitgevoerd kunnen worden;
  • Weet je hoe je tijdens audits geconstateerde tekortkomingen kunt inschalen;
  • Kun je door certificerende instanties ingehuurd worden als auditor ISO 14001 én ISO 45001.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen die complexe interne audits op ISO 14001 en ISO 45001 (zowel los van elkaar als gecombineerd) wil uitvoeren of zich wil kwalificeren als auditor voor certificerende instanties. De training voldoet aan de eisen van de IRCA. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen nooit groter dan zes personen. Zo is er alle ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Om als Lead Auditor voor certificerende instanties ingehuurd te mogen worden, geldt de voorwaarde dat je de training Lead Auditor ISO 14001 en ISO 45001 succesvol hebt afgerond. Hiervoor is het belangrijk dat je al goede kennis hebt van de beide normen. Heb jij dit niet? Dan is het verstandig om eerst de basistrainingen ISO 14001 en ISO 45001 te volgen.

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Praktische informatie

Duur - Het betreft een training van 4 dagen van 09:00 tot 17:00.

Investering - De kosten voor de training bedragen € 1.995,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee, faciliteiten en lunch.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training incompany te volgen. Lees meer.

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Tot nader order zullen er geen klassikale trainingen plaatsvinden, alles vindt online plaats. We spreken de hoop uit dat we in de loop van 2021 de klassikale lessen  weer kunnen oppakken.

Trainingsdata

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor: Training | Lead Auditor ISO 14001 & ISO 45001

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.