Trainingen ISO 14001

Alles over het milieu

De norm ISO 14001 is de norm voor milieumanagement die wordt gebruikt om een passend milieubeleid op te stellen en de uitvoering te waarborgen. Wil jij je verdiepen in ISO 14001? Of verder specialiseren in de norm? Je vindt hier een overzicht van de diverse trainingen ISO 14001 die wij aanbieden.

Volg onze trainingen waar je maar wilt

Onze trainingen ISO 14001 zijn online of op locatie (klassikaal of incompany). Omdat wij grote waarde hechten aan persoonlijke begeleiding zijn onze groepen klein, zodat er genoeg ruimte is voor interactie, het stellen van vragen en discussie.

Meer mogelijkheden

Wil jij met een aantal collega's een training volgen? Bekijk dan gauw onze incompany mogelijkheden. Heb jij medewerkers die je wilt opleiden tot specialisten op het gebied van de norm ISO 14001? Training on the job is dé oplossing hiervoor. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Wij denken graag met je mee!

Alles rustig doorlezen?

Download hier onze handige brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Normkennis ISO 14001

Deze ééndaagse training normkennis ISO 14001 zorgt ervoor dat jij in een dag de betekenis van ISO 14001 doorgrondt. Je bent na afloop op de hoogte van de inhoud van de norm, kunt de gedachte erachter uitleggen en je kunt zelf aan de slag met het opzetten van een managementsysteem conform ISO 14001.

Milieuwetgeving

Meest gekozen

Deze training milieuwetgeving, onderdeel van trainingen ISO 14001, is ideaal als jij je wilt specialiseren, of als je meer verdieping zoekt waar het gaat om milieuwetgeving. Na afloop van de training weet je hoe je vaststelt welke wetten en regels op jouw organisatie van toepassing zijn en je bent bekend met de structuur van de milieuwetgeving.

Interne auditvaardigheden ISO 14001

In deze tweedaagse training leren we je alles over interne audits en gaan we dieper in op de ISO 14001 norm. We geven je handvatten mee om een ISO 14001 managementsysteem doeltreffend te auditen en om de controle op naleving van wet- en regelgeving uit te voeren.

Lead auditor ISO 14001

Deze intensieve lead auditor opleiding neemt vijf dagen in beslag. Vijf dagen die jij over een jaar kunt verspreiden. De normtraining ISO 14001 komt aan bod in deze training, zodat je alle ins and outs van de norm weet en kent. Ook leer je alles over normspecifieke wetgeving en technieken én je leert alles over de praktische toepassing.

Milieucoördinator

In deze opleiding krijg jij een introductie in de rol als coördinator. Je doet theoretische kennis op over de norm ISO 14001, je leert welke wet- en regelgeving van belang is binnen organisaties en met welke milieuaspecten je rekening dient te houden. Ook leer je hoe je een managementsysteem implementeert, onderhoudt en toetst.