Training | Interne auditvaardigheden ISO 9001

Heeft jouw organisatie een ISO 9001 managementsysteem en ben jij aangewezen om dit te auditen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil jij graag getraind worden om het maximale uit een interne audit te halen?  Dan is onze tweedaagse training Interne Auditvaardigheden ISO 9001 perfect voor jou. Deze  training richt zich namelijk op:

  • De ISO 9001 normkennis;
  • Verdieping van interne auditing gericht op een ISO 9001 managementsysteem.

Inhoud Training | Interne auditvaardigheden ISO 9001

Om ervoor te zorgen dat jij een expert wordt op het gebied van een ISO 9001 managementsysteem spijkeren wij jouw kennis over deze norm bij. Tijdens de eerste dag gaan we daarom eerst in op de ISO 9001 norm. Tijdens de tweede dag nemen we de tijd om je alles te leren over interne audits: hoe je ze goed plant, uitvoert en afhandelt. Dit alles conform de ISO 19011 Interne Auditing norm. Bovendien leren we je hoe je de kennis van het auditen specifiek toepast op een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Zo leer je hoe je straks zelf aan de slag kunt om jouw kwaliteitsmanagementsysteem doeltreffend en efficiënt te auditen.

Na afloop van de training

  • Ben je bekend met de term Interne Audits en weet je wat het doel ervan is;
  • Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciersaudits;
  • Weet je hoe je  interne audits efficiënt en doeltreffend kunt uitvoeren;
  • Kun je een interne auditplanning opstellen;
  • Weet je hoe je interne audits juist moet afhandelen en rapporteren.

Voor wie is deze training?

Deze training is gericht op mensen die het maximale voordeel willen halen uit de interne audits van hun ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem.

Wil je alleen meer weten over de basis van intern auditen en heb je geen interesse in de verdieping op ISO 9001? Bekijk dan eens onze workshop Interne Auditvaardigheden.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Deze training is te volgen als e learning of als klassikale training. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen nooit groter dan zes personen. Zo is er alle ruimte voor vragen, discussie en interactie.
Welke training past het beste bij jou? Bekijk onze trainingsmogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs.  

Trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven jou graag meer informatie over de trainingen en adviseren in welke training het beste bij je past. In een persoonlijk telefonisch gesprek bespreken jullie jouw wensen. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Vul dan hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake plaats. Tijdens deze intake ga je in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training. Hierdoor kun jij doelgericht starten én kunnen onze trainers hier zo goed mogelijk op inspelen.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je misschien een sparringpartner, een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor onze leden van de Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het Training Expert pakket van de KAM Community. Het pakket bestaat uit: ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Trainingen

Lees verder voor meer informatie over de duur van de training en de bijbehorende investering.

Wil jij het liefste een klassikale training volgen? De klassikale training is voor de professionals die het liefste een training op onze trainingslocatie in Roermond volgen. Na deze 2-daagse training heb jij kennis van de norm en ken jij de theorie rondom auditvaardigheden. In deze training zorgen wij er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen. Dit doen we door middel van casussen en opdrachten.

Duur: 2 dagen

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor interne auditvaardigheden ISO 9001 wordt jou aangeboden voor € 850 excl. btw. 

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Locatie
Onze trainingen bieden wij online aan, of op locatie (Breda).

Trainingsdata

Komen geen van de data jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

Schrijf je direct in voor de training via onderstaand formulier of laat je gegevens achter en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor: Training | Interne auditvaardigheden ISO 9001

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.