Training interne auditvaardigheden ISO 9001

Heeft jouw eigen organisatie een ISO 9001 managementsysteem en ben jij aangewezen om de ISO audit uit te voeren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil jij graag getraind worden om het maximale uit jouw interne organisatie te halen door een interne audit uit te voeren?  Dan is onze tweedaagse training Interne Auditvaardigheden ISO 9001 perfect voor jou: dé interne audit ISO training met veel toegevoegde waarde.

Certificaat na afloop van de opleiding

Toegang tot de KAM Community

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers
uit het werkveld

De training

Om ervoor te zorgen dat jij een expert wordt op het gebied van een ISO 9001 managementsysteem spijkeren wij jouw kennis over deze norm bij. Tijdens de eerste dag gaan we daarom eerst in op de ISO 9001 norm en de eisen van de norm. Tijdens de tweede dag leren we je alles over interne audits en wat het betekent om interne auditor te zijn: hoe je ze goed kunt plannen, hoe het zit met de uitvoering en het afhandelen, alles conform de ISO 19011 Interne Auditing norm. Bovendien leren we je hoe je de kennis van het auditen specifiek toepast op een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Zo leer je hoe je straks zelf met de benodigde vaardigheden aan de slag kunt om jouw kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 doeltreffend, efficiënt en effectief te auditen.

Interne-auditvaardigheden-iso-9001

Na afloop van de training

Meer informatie over de opleiding?

Onze ISO specialisten helpen je graag!

Voor wie is deze training?

Deze training is gericht op mensen die het maximale voordeel willen halen uit de interne audits van hun ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem voor de certificering voor ISO 9001.

Na afloop van de training ontvangen deelnemers een certificaat als bewijs van deelname. 

Deze training is zowel online als klassikale training. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein, zo is er alle ruimte voor uitgebreide antwoorden op vragen die gesteld worden, discussie en interactie en behaal jij jouw doelstellingen. Welke training past het beste bij jou? Ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs.

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze handige brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Auditorentraining brochure

Praktische informatie

Je kunt deze 2-daagse training online volgen of als klassikale training. Welke vorm past het beste bij jou? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein. Zo is er genoeg ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Na deze 2-daagse training heb jij kennis over de norm en ken jij de theorie rondom auditvaardigheden. In deze training zorgen wij er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen.

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor interne auditvaardigheden ISO 9001 wordt jou aangeboden voor € 850 excl. btw. Volg je de training online? Dan zijn de kosten € 750 excl. btw.

Trainingsdata
De volgende trainingen vinden plaats op:

Interne auditvaardigheden ISO 9001
18 april 2024 - Amersfoort

Duur: 1 daagse training
Datum:
18 april 2024
Tijd: 09.00 – 17.00
Locatie: Amersfoort 

Interne auditvaardigheden ISO 9001
13 juni 2024 - Amersfoort

Duur: 1 daagse training
Datum:
13 juni 2024
Tijd: 09.00 – 17.00
Locatie: Amersfoort 

Inschrijven voor deze training gaat heel eenvoudig door het invullen van onderstaande formulier. Wil jij deze training volgen maar komen geen van de genoemde data uit voor jou? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

KAM-consultants-kantoor

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.