Training | Interne auditvaardigheden ISO 9001

Heeft jouw eigen organisatie een ISO 9001 managementsysteem en ben jij aangewezen om de ISO audit uit te voeren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil jij graag getraind worden om het maximale uit jouw interne organisatie te halen door een interne audit uit te voeren?  Dan is onze tweedaagse training Interne Auditvaardigheden ISO 9001 perfect voor jou: dé interne audit ISO training met veel toegevoegde waarde.

Interne auditor

Als interne auditor heb je een belangrijke functie. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van de organisatie volgens ISO 9001 en signaleert knel- en verbeterpunten. Jouw audits geven het management een goed inzicht in het functioneren van de eigen organisatie. Een goede audit is meer dan alleen het bijhouden van een checklist! Tijdens onze training interne audit ISO 9001 leer je alles wat interne auditoren moeten weten over de interne audit ISO 9001 en de bijbehorende verantwoordelijkheden. Deze training richt zich namelijk op:

Inhoud Training | Interne auditvaardigheden ISO 9001

Om ervoor te zorgen dat jij een expert wordt op het gebied van een ISO 9001 managementsysteem spijkeren wij jouw kennis over deze norm bij. Tijdens de eerste dag gaan we daarom eerst in op de ISO 9001 norm en de eisen van de norm. Tijdens de tweede dag leren we je alles over interne audits en wat het betekent om interne auditor te zijn: hoe je ze goed kunt plannen, hoe het zit met de uitvoering en het afhandelen, alles conform de ISO 19011 Interne Auditing norm. Bovendien leren we je hoe je de kennis van het auditen specifiek toepast op een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Zo leer je hoe je straks zelf met de benodigde vaardigheden aan de slag kunt om jouw kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 doeltreffend, efficiënt en effectief te auditen.

Interne-auditvaardigheden-iso-9001

Na afloop van de training

  • Ben je bekend met de term Interne Audits en weet je wat het doel ervan is;
  • Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciersaudits;
  • Weet je hoe je interne audits efficiënt, doeltreffend en effectief kunt uitvoeren;
  • Kun je een interne auditplanning opstellen met de bijbehorende documentatie en taken;
  • Weet je hoe je interne audits juist moet afhandelen en rapporteren in het auditrapport.

Voor wie is deze training?

Deze training is gericht op mensen die het maximale voordeel willen halen uit de interne audits van hun ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem voor de certificering voor ISO 9001.

Na afloop van de training ontvangen deelnemers een certificaat als bewijs van deelname. Wil je je daarna nog verder verdiepen en een stevige basis leggen voor je kennis over interne audits? Overweeg dan onze intensieve training Lead Auditor ISO 9001.

Deze training is te volgen als e-learning of als klassikale training. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein, zo is er alle ruimte voor uitgebreide antwoorden op vragen die gesteld worden, discussie en interactie en behaal jij jouw doelstellingen. Welke training past het beste bij jou? Bekijk onze trainingsmogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs.

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete auditorentraining brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Auditorentraining brochure

Trainingsadviseurs

De trainingsadviseurs staan voor jou klaar. Zij geven jou graag meer informatie over de trainingen en adviseren in welke training het beste bij je past. In onze werkwijze past dat een persoonlijk telefonisch gesprek volgt om te bespreken wat jouw wensen zijn. Op basis daarvan wordt een vrijblijvend en persoonlijk advies gegeven. Wil jij graag in gesprek met een trainingsadviseur? Dat is verstandig! Zo ga jij je gedegen voorbereiden op de volgende stap in jouw carrière. Vul voor een gesprek hier je gegevens in en één van de trainingsadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Een training die bij je past, zorgt ervoor dat jij het meeste resultaat uit de training haalt en de mogelijkheden volledig gebruikt. Voorafgaand aan de training vindt daarom een persoonlijke telefonische intake plaats. Tijdens deze intake ga je in gesprek over je ervaring, aandachtspunten en jouw persoonlijke doelen voor de training, om te toetsen waar jij staat. Door dit gesprek kun jij doelgericht starten én kunnen onze trainers hier zo goed mogelijk op inspelen.

Blijf in contact met je trainers en vakgenoten

Dat doe je heel gemakkelijk, door je aan te sluiten bij de KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra's bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Na het volgen van een training heb jij vast en zeker voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan, maar zijn er misschien wel zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dan mis je een sparringpartner, een manier om met grote effectiviteit up-to-date te blijven van nieuwe ontwikkelingen, de juiste informatie te krijgen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit is verleden tijd voor de leden van onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Bij het volgen van een training krijg je tijdelijk toegang tot het afgeschermde platform, waarmee je een groot netwerk van vak- en branche collega's creëert. Zorg dat je het goed gebruikt!

Interesse? Je bent van harte welkom.

Trainingen

Je kunt deze 2-daagse training online volgen of als klassikale training. Welke vorm past het beste bij jou? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of ga in gesprek met één van onze trainingsadviseurs. Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen klein. Zo is er genoeg ruimte voor vragen, discussie en interactie.

Na deze 2-daagse training heb jij kennis over de norm en ken jij de theorie rondom auditvaardigheden. In deze training zorgen wij er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen.

Je investering
Deze optie voor een klassikale training voor interne auditvaardigheden ISO 9001 wordt jou aangeboden voor € 850 excl. btw. Volg je de training online? Dan zijn de kosten € 750 excl. btw.

Je vraagt al een incompany training aan vanaf 3 deelnemers

Meer informatie? Onze trainingsadviseurs helpen je graag!

Trainingsdata

Inschrijven voor deze training gaat heel eenvoudig door het invullen van onderstaande formulier. Wil jij deze training volgen maar komen geen van de genoemde data uit voor jou? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en de trainingsadviseur neemt contact met je op.

interne-auditvaardigheden

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.