Trainingen ISO 9001

Alles over kwaliteit

Wil jij meer weten over ISO 9001? Alle ins and outs leren over kwaliteitsmanagement? Wij bieden iedere training aan op het gebied van ISO 9001 die jij nodig hebt. Van basiskennis over de norm ISO 9001:2015 tot Lead Auditor ISO 9001, je vindt het bij ons.

Volg onze trainingen ISO 9001 waar je maar wilt

Onze trainingen ISO 9001 zijn klassikaal, online of op locatie. Je kiest zelf wat het beste bij jou past. Omdat wij grote waarde hechten aan persoonlijke begeleiding zijn onze groepen klein. Dit biedt onze cursisten genoeg ruimte voor interactie, het stellen van vragen en discussie.

Meer mogelijkheden

Wil jij met een aantal collega's een van deze trainingen volgen? Wij bieden ook incompany trainingen ISO 9001 aan. Heb jij medewerkers die je wilt opleiden tot specialisten op het gebied van de norm ISO 9001. Training on the job is dé oplossing hiervoor. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee!

Alles rustig doorlezen?

Download hier onze handige trainingen ISO 9001 brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Normkennis ISO 9001

Met deze ééndaagse training doe je in een hoog tempo kennis op van de ISO 9001 norm.

Zo weet je wat de High Level Structure inhoudt, wat het voor jouw managementsysteem betekent en ben je op de hoogte van de ISO 9001:2015 norm. Daarnaast kun je zelf aan de slag met het opzetten van een managementsysteem conform ISO 9001.

Kwaliteitstechnieken & procesmanagement

Meest gekozen

Zonder kwaliteit waarborgt een organisatie de tevredenheid van de klant niet. Hier ligt procesmanagement aan ten grondslag. Je leert in deze training hoe processen inzichtelijk gemaakt worden en bijdragen aan de continue verbetering van je organisatie.

Implementatietraining ISO 9001

Alleen een zorgvuldig geïmplementeerd en voortdurend onderhouden managementsysteem wordt een succes voor jouw organisatie. Maar wat ís een managementsysteem eigenlijk?  En wil je weten hoe je dit direct praktisch in jouw organisatie inricht? Dan is deze training jou op het lijf geschreven!

Interne auditvaardigheden ISO 9001

Heeft jouw organisatie een ISO 9001 managementsysteem en ben jij aangewezen om dit te auditen? Of wil jij getraind worden om het maximale uit een interne audit te halen?  Dan is onze tweedaagse training interne auditvaardigheden ISO 9001 perfect voor jou. Niet alleen leer je alles over de ISO 9001 norm, maar ook ga je je verdiepen in interne auditing specifiek gericht op een ISO 9001 managementsysteem.

Lead Auditor ISO 9001

Is het jouw taak om complexe audits uit te voeren binnen de organisatie? Wil je je verder verdiepen in de ISO 9001 norm en zoek je naar een stevige basis voor je kennis over intern auditen? Of heb je misschien de ambitie om als (freelance) auditor aan de slag te gaan voor een certificerende instantie? Je hebt nu de opleiding gevonden: onze intensieve opleiding Lead Auditor ISO 9001 sluit perfect aan bij jouw behoeften.

Kwaliteitscoördinator

Deze opleiding tot Kwaliteitscoördinator van 6 dagen geeft je alle kennis en vaardigheden die jij nodig hebt om in de praktijk aan de slag te gaan. Na de opleiding ben jij breed inzetbaar in de arbeidsmarkt, want kwaliteit is tenslotte binnen elke afdeling en branche van groot belang.

documentation

Geen onnodig uitgebreide documentatie

certificaat

100% succesgarantie tegen vaste prijzen

Kam-icon-binnen-2-weken

Binnen 2 weken starten met het project

Kam-icon-brede-kennis

Brede kennis over normen en branches