Masterclass Risicomanagement

Wil je meer grip krijgen op de risico’s in jouw organisatie? En wil je de continuïteit binnen jouw organisatie borgen? Leer dan in een halve dag tijdens onze online masterclass alles over risicomanagement .

Inhoud Masterclass Risicomanagement

Risicomanagement is gericht op het in kaart brengen van en reageren op risico’s. Het idee achter deze manier van werken, is dat de continuïteit van je bedrijf gewaarborgd wordt, op het moment dat je inzicht hebt in de risico’s in jouw werkveld.

Het zorgt er voor dat je risico’s in een vroeg stadium herkent en kunt aanpakken zodat je nadelige effecten van risico’s kunt verkleinen of wellicht helemaal kunt voorkomen. Een goed risicomanagement kan daarom het verschil maken in de succesvolle voortzetting van een organisatie.

ISO 9001 en ISO 14001 werken met een risicogerichte benadering, maar tijdens de masterclass Risicomanagement gaan we dieper op de theorie van het onderwerp in. Verschillende voorbeelden uit eigen ervaring komen aan bod en ook de koppeling naar de praktijk wordt toegepast. Ook als je nog niet met een ISO gecertificeerd managementsysteem werkt, is deze masterclass interessant voor jou en je organisatie om meer te weten te komen over een risicomanagementsysteem.

Na afloop van de masterclass Risicomanagement

  • Theorie over de gedachtegang achter risicomanagement;
  • Praktische inzichten in risicomanagement;
  • Interessante praktijkvoorbeelden;
  • Tips en tricks over hoe je in iedere organisatie risicomanagement kunt toepassen;
  • Handige tools om significantie op risico’s toe te passen.

Voor wie is deze masterclass?

Wil je meer inzicht en kennis vergaren over risicomanagement? En wil je weten hoe je een goed risicomanagementsysteem in jouw organisatie toepast? Volg dan deze masterclass.

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Praktische informatie

Duur - Het betreft een masterclass van een halve dag, van 13:00 tot 16:00.

Investering - De kosten voor de masterclass Risicomanagement bedragen € 250,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee en faciliteiten.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze masterclass volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de masterclass incompany te volgen.

Trainingsdata

Wil jij de masterclass Risicomanagement graag bijwonen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Er is veel mogelijk bij KAM Consultants!

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor: Masterclass Risicomanagement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.