Masterclass Risicomanagement

Wil je meer grip krijgen op de risico’s in jouw organisatie? En wil je de continuïteit binnen jouw organisatie borgen? Leer dan in een halve dag tijdens onze online masterclass alles over risicomanagement .

Inhoud Masterclass Risicomanagement

Risicomanagement is gericht op het in kaart brengen van en reageren op risico’s. Het idee achter deze manier van werken, is dat de continuïteit van je bedrijf gewaarborgd wordt, op het moment dat je inzicht hebt in de risico’s in jouw werkveld.

Het zorgt er voor dat je risico’s in een vroeg stadium herkent en kunt aanpakken zodat je nadelige effecten van risico’s kunt verkleinen of wellicht helemaal kunt voorkomen. Een goed risicomanagement kan daarom het verschil maken in de succesvolle voortzetting van een organisatie.

ISO 9001 en ISO 14001 werken met een risicogerichte benadering, maar tijdens de masterclass Risicomanagement gaan we dieper op de theorie van het onderwerp in. Verschillende voorbeelden uit eigen ervaring komen aan bod en ook de koppeling naar de praktijk wordt toegepast. Ook als je nog niet met een ISO gecertificeerd managementsysteem werkt, is deze masterclass interessant voor jou en je organisatie om meer te weten te komen over een risicomanagementsysteem.

Na afloop van de training

  • Theorie over de gedachtegang achter Risicomanagement;
  • Praktische inzichten in risicomanagement;
  • Interessante praktijkvoorbeelden;
  • Tips en tricks over hoe je in iedere organisatie risicomanagement kunt toepassen;
  • Handige tools om significantie op risico’s toe te passen.

Voor wie is deze training?

Wil je meer inzicht en kennis vergaren over risicomanagement? En wil je weten hoe je een goed risicomanagementsysteem in jouw organisatie toepast? Volg dan deze masterclass.

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Praktische informatie

Duur - Het betreft een training van een halve dag van 13:00 tot 16:00.

Investering - De kosten voor de training bedragen € 250,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee en faciliteiten.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training incompany te volgen. Lees meer.

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Tot eind 2020 zullen er geen klassikale trainingen plaatsvinden, alles vindt online plaats. Wij spreken de hoop uit dat we de klassikale lessen medio 2021 weer kunnen oppakken.

Trainingsdata

Komen geen van de data jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag.

KAM-Consultants-algemene-informatie

Schrijf je in voor: Masterclass Risicomanagement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.