Online Masterclass Risicomanagement*

Maandag 20 april van 13.00u tot 16.00u

*Wegens de ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus) bieden wij de masterclass “Risicomanagement” online aan. De masterclass vindt plaats op maandag 20 april van 13.00u tot 16.00u. Wil je direct aanmelden voor de training of heb je vragen? Neem dan hier contact met ons op of stuur een mail naar trainingen@kam-consultants.nl. De investering voor de masterclass bedraagt €250,-.

Meer informatie over de cursus vind je op de huidige pagina.

Masterclass Risicomanagement

Wil je meer grip krijgen op de risico’s in jouw organisatie? En wil je de continuïteit binnen jouw organisatie borgen? Leer dan in een halve dag alles over risicomanagement tijdens onze online masterclass.

Risicomanagement is gericht op het in kaart brengen van en reageren op risico’s. Het idee achter deze manier van werken is dat de continuïteit van je bedrijf gewaarborgd wordt, op het moment dat je inzicht hebt in de risico’s in jouw werkveld. Het zorgt er namelijk voor dat je risico’s in een vroeg stadium herkent en kunt aanpakken zodat je nadelige effecten van risico’s kunt verkleinen of wellicht helemaal kunt voorkomen. Een goed risicomanagement kan daarom het verschil maken in de succesvolle voortzetting van een organisatie!

ISO 9001 en ISO 14001 werken met een risicogerichte benadering, maar tijdens de masterclass Risicomanagement gaan we dieper op de theorie van het onderwerp in. Verschillende voorbeelden uit eigen ervaring komen aan bod en ook de koppeling naar de praktijk wordt toegepast. Ook als je nog niet met een ISO gecertificeerd managementsysteem werkt, is deze masterclass interessant voor jou en je organisatie om meer te weten te komen over een risicomanagementsysteem.

Wat kun je van deze workshop verwachten?

  • Theorie over de gedachtegang achter Risicomanagement;
  • Praktische inzichten in risicomanagement;
  • Interessante praktijkvoorbeelden;
  • Tips en tricks over hoe je in iedere organisatie risicomanagement kunt toepassen;
  • Handige tools om significantie op risico’s toe te passen.

Voor wie is deze cursus?
Wil je meer inzicht en kennis vergaren over risicomanagement? En wil je weten hoe je een goed risicomanagementsysteem in jouw organisatie toepast? Volg dan deze masterclass!

Op maandag 20 april van 13.00u tot 16.00u verzorgen wij een online masterclass over Risicomanagement. De investering bedraagt €250,- en aanmelden kan via trainingen@kam-consultants.nl

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 0,5 dag van 14:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen €250 excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!