Vacatures bij KAM Consultants

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil maken. Ben jij ambitieus en hou je van een persoonlijke en pragmatische aanpak? Ben je benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen KAM Consultants? Bekijk hieronder al onze vacatures.

Kam-Consultants-Training-Header-wit

Junior consultant

Als Jr. Consultant ga je in samenwerking met een Senior Consultant adviestrajecten uitvoeren. Op locatie bij onze klanten krijg je veel verantwoordelijkheid voor het met succes afronden van projecten.

Lees meer >>>

Interim Security Manager inhuren_KAM Consultants

Information Security Consultant

Als Information Security Consultant ga je certificatietrajecten uitvoeren op het gebied van informatiebeveiliging. Op locatie bij onze klanten krijg je veel verantwoordelijkheid voor het met succes afronden van projecten.

Lees meer >>>

Kam-Community

Consultant

Als Consultant ga je zowel zelfstandig als in samenwerking met normspecialisten adviestrajecten uitvoeren. Op locatie bij onze klanten krijg je veel verantwoordelijkheid voor het met succes afronden van ...

Lees meer >>>

Traineeship

Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst heb je een belangrijke functie. Je vormt de schakel tussen je collega’s – op kantoor en in de buitendienst-, leveranciers en...

Lees meer >>>

HSE consultant

HSE Consultant

Wil jij impact maken door het delen van je kennis met zoveel mogelijk bedrijven? En je continu blijven ontwikkelen op het gebied van Health, Safety en Environment? Dan is de rol van HSE-consultant je op het lijf geschreven.

Lees meer >>>

Financieel-administratief-medewerker-KAM

Financieel administratief medewerker

Als financieel medewerker voer je diverse verschillende administratieve en organiserende werkzaamheden uit met als doel het stroomlijnen van de financiële processen. 

Lees meer >>>

Office-Manager-KAM-Consultants

Office Manager

Als Office Manager heb je een cruciale rol in het structureren van interne processen, verbeterprojecten en de overlegstructuur in de organisatie.

Lees meer >>>

ISO-41001-Facility-management

Open sollicitatie

Geen passende vacatures, maar zie je jezelf wel al met ons meegroeien? Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur ons waarom uitgerekend jij in ons team past. Wij kijken nu al uit naar je onderscheidende sollicitatie.

Lees meer >>>

Niet gevonden wat je zocht?

Niet gevonden wat je zocht, maar wel benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen KAM Consultants? Neem dan contact op met Eefje Knaebel, onze learning & development specialist voor een oriëntatiegesprek.  Dan zetten wij de koffie of thee alvast klaar! Je kunt Eefje bereiken via werkenbij@kam-consultants.nl of tel 0475 215 416.

Eefje_KAM Consultants