Meer weten over audits in relatie tot de Safety Culture Ladder? We vertellen er alles over in ons HSE Tools webinar. Schrijf je gratis in.

Vacatures bij KAM Consultants

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil maken. Ben jij ambitieus en hou je van een persoonlijke en pragmatische aanpak? Ben je benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen KAM Consultants? Bekijk hieronder al onze vacatures.

Kam-Consultants-Training-Header-wit

Junior consultant

Als Jr. Consultant ga je in samenwerking met een Senior Consultant adviestrajecten uitvoeren. Op locatie bij onze klanten krijg je veel verantwoordelijkheid voor het met succes afronden van projecten.

Lees meer >>>

IT security information consultant

Information Security Consultant

Als Information Security Consultant ga je certificatietrajecten uitvoeren op het gebied van informatiebeveiliging. Op locatie bij onze klanten krijgt je veel verantwoordelijkheid voor het met succes afronden van projecten.

Lees meer >>>

Kam-Community

Consultant

Als Consultant ga je zowel zelfstandig als in samenwerking met normspecialisten adviestrajecten uitvoeren. Op locatie bij onze klanten krijgt je veel verantwoordelijkheid voor het met succes afronden van ...

Lees meer >>>

Traineeship

Traineeship

Als Consultancy trainee ontdek je in 12-18 maanden hoe je bedrijven kunt adviseren en begeleiden bij het opzetten van een praktisch managementsysteem. Je loopt mee binnen verschillende afdelingen om ...

Lees meer >>>

HSE consultant

HSE Consultant

Wil jij impact maken door het delen van je kennis met zoveel mogelijk bedrijven? En je continu blijven ontwikkelen op het gebied van Health, Safety en Environment? Dan is de rol van HSE-consultant je op het lijf geschreven.

Lees meer >>>

ISO-41001-Facility-management

Open sollicitatie

Geen passende vacatures, maar zie je jezelf wel al met ons meegroeien? Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur ons waarom uitgerekend jij in ons team past. Wij kijken nu al uit naar je onderscheidende sollicitatie.

Lees meer >>>

Niet gevonden wat je zocht?

Niet gevonden wat je zocht, maar wel benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen KAM Consultants? Dan zetten we de koffie of thee graag voor je klaar. Neem contact op met Ingrid Koolen, onze HR Manager, voor een oriëntatiegesprek. Je kunt Ingrid bereiken via ingrid@kam-consultants.nl of 0475 215 416.

ingrid 500pxgedraaid