Vacatures bij KAM Consultants

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil maken. Ben jij ambitieus en hou je van een persoonlijke en pragmatische aanpak? Ben je benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen KAM Consultants? Bekijk hieronder al onze vacatures.

Vacatures_KAM_8327

Consultant Kwaliteit

Als Consultant Kwaliteit ga je zowel zelfstandig als in samenwerking met normspecialisten adviestrajecten uitvoeren. Op locatie bij onze klanten krijg je veel verantwoordelijkheid voor het met succes afronden van ...

Lees meer >>>

Vacatures_KAM_8299

Consultant Informatiebeveiliging

Als Consultant Informatiebeveiliging ga je certificatietrajecten uitvoeren op het gebied van informatiebeveiliging. Op locatie bij onze klanten krijg je veel verantwoordelijkheid voor het met succes afronden van projecten.

Lees meer >>>

Vacatures_KAM_1769

Consultant HSE

Wil jij impact maken door het delen van je kennis met zoveel mogelijk bedrijven? En je continu blijven ontwikkelen op het gebied van Health, Safety en Environment? Dan is de rol van HSE-consultant je op het lijf geschreven.

Lees meer >>>

Vacatures_KAM_1772

Consultant Duurzaamheid

Als Consultant Duurzaamheid houd je je bezig met diverse projecten, zoals het de implementatie en onderhoud van managementsystemen, optimalisatiescans op basis van PSG-richtlijnen en het vergroten van kennis en bewustwording bij klanten. 

Lees meer >>>

Vacatures_KAM_1433

Financieel medewerker

Als financieel medewerker voer je diverse verschillende administratieve en organiserende werkzaamheden uit met als doel het stroomlijnen van de financiële processen. 

Lees meer >>>

Vacatures_KAM_6837

Traineeship

Als Consultancy trainee ontdek je in 12-18 maanden hoe je bedrijven kunt adviseren en begeleiden bij het opzetten van een praktisch managementsysteem. Je loopt mee binnen verschillende afdelingen om...

Lees meer >>>

Open sollicitatie _Vacatures

Open sollicitatie

Geen passende vacatures, maar zie je jezelf wel al met ons meegroeien? Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur ons waarom uitgerekend jij in ons team past. Wij kijken nu al uit naar je onderscheidende sollicitatie.

Lees meer >>>

Niet gevonden wat je zocht?

Niet gevonden wat je zocht, maar wel benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen KAM Consultants? We komen graag in gesprek met je. Als jij contact opneemt voor een oriëntatiegesprek met onze collega Saar Stoutenbeek, zetten wij de koffie of thee alvast klaar! Je kunt Saar bereiken via
saar@kam-consultants.nl of tel 06 22 86 35 26

Saar_Stoutenbeek