Gratis webinar

Consultatie en participatie verbeteren binnen je organisatie

Vrijdag 31 mei om 11:00 uur

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Elke maand een webinar

Gegeven door specialisten

Live & interactief

Gemiddelde rating van 8+

Merk je dat er een gebrek aan betrokkenheid en participatie is binnen je organisatie als het gaat om gezondheid en veiligheid op de werkplek? Geen zorgen, je bent niet alleen. Consultatie en participatie zijn essentiële pijlers binnen ISO 45001, maar zijn ook onmisbaar bij de Safety Culture Ladder en het VGM-bewustzijn bij een VCA**. In de praktijk blijkt het alleen vaak een hele klus om iedereen op een lijn te krijgen en het effectief te implementeren. Of het nu gaat om het betrekken van medewerkers bij het identificeren van risico’s, het creëren van veiligheidscultuur, of het ontwikkelen van een effectief overlegmechanisme; het kan een complex en moeizaam proces zijn. Maar we kunnen je helpen!

Ontdek tijdens ons webinar ‘Consultatie en participatie verbeteren binnen je organisatie’ op vrijdag 31 mei om 11.00 uur hoe je die betrokken sfeer creëert en veiligheidsbewustzijn vergroot.

Wat staat op het programma?

  • Wat vragen de verschillende normen op het gebied van consultatie en participatie in een organisatie?
  • Wat zijn de belangrijkste randvoorwaarden om de medewerkers actief te laten bijdragen aan de veiligheids- en gezondheidscultuur?
  • Praktische tips om de consultatie en participatie te verbeteren; ook in jouw organisatie!
  • Q&A Sessie met Stijn.

Schrijf je nu in via onderstaand formulier, zodat we je op weg kunnen helpen met het verbeteren van de consultatie en participatie binnen je organisatie!  

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Stijn

Dit is Stijn! Stijn is consultant HSE, en heeft als paradepaardje de veiligheidscultuur. Hij schudt het ene na het andere goede idee uit zijn mouw om dat ook praktisch van de grond te krijgen. Hij heeft Integrale Veiligheidskunde gestudeerd en is bezig met het afronden van zijn MVK opleiding. We raden je af om met hem te gaan paddelen: je wordt volledig van de baan geslagen. 

Datum: vrijdag 31 mei
Tijd: 11.00 uur
Host: Stijn van der Hidde