Online training Interne Auditvaardigheden*

Woensdag 29 april van 13.00u tot 16.00u

*Wegens de ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus) bieden wij de training “Interne Auditvaardigheden” online aan. De training vindt plaats op woensdag 29 april van 13.00u tot 16.00u. Wil je direct aanmelden voor de training of heb je vragen? Neem dan hier contact met ons op of stuur een mail naar trainingen@kam-consultants.nl. De investering voor de masterclass bedraagt €250,-.

Meer informatie over de cursus vind je op de huidige pagina.

Training Interne Auditvaardigheden

Staat het in jouw planning om interne audits uit te voeren voor jouw organisatie en ben je onzeker over hoe je dit moet aanpakken? Of ben je al bekend met het uitvoeren van interne audits en wil je graag meer weten over hoe je nu echt het maximale resultaat uit jouw inspanningen kan halen? Lees dan snel verder en ontdek hoe onze training Interne Auditvaardigheden (basis) jou verder kan helpen!

Het doel deze training is om jou in slechts één dag helemaal klaar te stomen om expert te worden op het gebied van interne audits. Tijdens de training behandelen wij daarom het doel van interne audits en leren we jou hoe je efficiënt interne audits kunt plannen, uitvoeren en afhandelen. Natuurlijk leren we jou de manier van de ISO 19011 aan zodat je zonder twijfel je juiste methode hanteert.

Deze training richt zich alleen op de basis van Intern Auditen en gaat daarom niet in op specifieke normen. Wil je ook graag leren hoe je deze basis kunt toepassen op een ISO 9001 of ISO 14001 managementsysteem? Bekijk dan onze 2-daagse training Interne Auditivaardigheden ISO 9001 of Interne Auditvaardigheden ISO 14001.

Na afloop van de training:

  • Ben je bekend met de term Interne Audits en weet je wat het doel ervan is.
  • Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciers audits.
  • Ben je bekend met de aanpak van interne audits.
  • Kun je een interne auditplanning opstellen.
  • Kan je een interne audit uit voeren.
  • Ben je bekend met de rapportage en afhandeling van interne audits.

Voor wie is deze training?
Deze training is geschikt voor iedereen die graag het maximale uit interne audits wil halen en deze zelfstandig moet gaan uitvoeren. Ben jij aangewezen om de verplichte interne audits voor het managementsysteem van jouw organisatie uit te gaan voeren? Dan is deze basistraining een goede start.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Deze cursus is op aanvraag.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 1 dag van 9:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 395,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten en lunch.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!