BRL Groenkeur

KAM Consultants begeleidt organisaties op een praktische wijze richting het BRL Groenkeur certificaat. Dankzij onze pragmatische aanpak zijn onze klanten gemiddeld binnen 6 maanden gecertificeerd. Organisaties kleiner dan 25 medewerkers zijn meestal binnen 3 maanden al klaar voor certificatie!

BRL Groenkeur
Groenkeur is een keurmerk voor dienstverlening in het groen. Groenkeur schept duidelijkheid, biedt zekerheid en toont respect voor groen! Bedrijven met een Groenkeur certificaat verstaan hun vak en tonen aan dat zij kwaliteit en deskundigheid leveren volgens de branche aanvaarde kwaliteitsnormen. Groenkeur staat voor kwaliteit, veiligheid, vakmanschap en garantie.

Groenkeur geeft voor vijf vakdisciplines een certificaat uit. Elk certificaat heeft zijn eigen beoordelingsrichtlijnen (BRL).

De vakdisciplines met bijbehorende certificaten zijn:

  1. Tuinaanleg / tuinonderhoud
  2. Groenvoorziening
  3. Boomverzorging
  4. Dak- / gevelbegroening
  5. Duurzame Boomkwekerijproducten

Met Groenkeur onderscheid je je van de concurrentie. Voor bedrijven kan het Groenkeur keurmerk een vereiste zijn om zaken met je te willen doen. De normen garanderen de opdrachtgever onder andere dat afspraken worden nagekomen. Het versterkt het gezicht van je bedrijf en verbetert je imago. Kortom het biedt je veel voordelen op de zakelijke markt.

Om het Groenkeur certificaat te kunnen behalen wordt eerst een QuickScan uitgevoerd waarbij je inzicht krijgt in hoeverre je al voldoet aan de eisen. Je krijgt op deze manier meteen inzicht in de BRL eisen. Vervolgens wordt er een plan van aanpak en een praktisch kwaliteitshandboek opgesteld. BRL Groenkeur is daarnaast goed te integreren met managementsystemen zoals ISO 9001.

Wil je meer informatie over deze norm of heb je vragen over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Of vul hieronder rechtstreeks ons contactformulier in.

OP EEN PRAKTISCHE WIJZE RICHTING HET BRL Groenkeur CERTIFICAAT? WIJ DOEN HET ZO:

QUICKSCAN

Een snelle analyse uitgewerkt in een projectplan. Lees meer...

COACHING

Sturende en adviserende begeleiding. Lees meer...

INTENSIEVE BEGELEIDING

Ontzorging van begin tot eind. Lees meer...

ONDERHOUDSTRAJECTEN

Continue verbetering van je systeem. Lees meer...

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant