Meer weten over audits in relatie tot de Safety Culture Ladder? We vertellen er alles over in ons HSE Tools webinar. Schrijf je gratis in.

KAM Community

Breid je netwerk uit, doe kennis op, lees het laatste nieuws, kijk webinars terug en bekijk ervaringen gedeeld door professionals

Welkom bij de KAM Community, het platform van KAM Consultants en de Online ISO Academy waar professionals uit de ISO wereld samenkomen, waar wij organisaties ondersteunen en ook vele extra’s bieden! De KAM Community is opgericht door KAM Consultants om zo tegemoet te komen aan de wens van onze klanten om een ruimte te hebben waar mensen uit het veld in contact met elkaar kunnen komen en kennis kunnen delen. Inmiddels heeft de Online ISO Academy, het digitale leerplatform voor ISO management en een dochteronderneming van KAM Consultants zich ook gevoegd bij de KAM Community. Jouw netwerk wordt nog groter!

 

kam en oia-01

De KAM Community

Op de KAM Community krijg jij de mogelijkheid om webinars terug te kijken, ervaringen uit te wisselen, kennis op te doen en ontvang je het laatste nieuws. Dit doe je samen met specialisten en andere vak- en branche collega's. Hierdoor ben jij als eerste op de hoogte van relevante ontwikkelingen die er binnen jouw beroepenveld spelen. Blijf jezelf ontwikkelen en kom bij ons je netwerk uitbreiden, inhoudelijk discussiëren en je kennis bijspijkeren. Loop je tegen problemen aan? Dan staat een van onze experts voor jou klaar via de KAM Helpdesk.

Wij zijn constant op zoek naar innovatieve manieren om onze kennis te delen met jou. Ook daarom is dit unieke platform opgericht. Wij nodigen je graag uit om langs te komen bij een van onze events of om een van onze verdiepingstrainingen te volgen. Daarnaast ondersteunen wij jou ook om je netwerk uit te breiden met vak- of branche collega’s.

De KAM Community bieden wij aan omdat wij kennis willen delen en om jouw organisatie naar een hoger niveau te brengen. De kracht van KAM Consultants zit hem in het aanbieden van maatwerk kennis, adviezen en een passend managementsysteem, met als einddoel een sterk fundament neer te zetten om efficiënter en effectiever te kunnen werken en/of een betere positie op de arbeidsmarkt te realiseren.

De voordelen van KAM Community

Naast inhoudelijke ondersteuning via de helpdesk kunnen leden deelnemen aan online verdiepingstrainingen. Ook krijgen leden toegang tot alle opgenomen webinars. Je wisselt ervaringen uit en spart met andere over punten waar je tegen aan loopt binnen je werk. Je merkt al snel dat je er nooit alleen voor staat!

Iedereen is anders, zo ook organisaties en professionals. Wij hebben daarom voor de KAM Community 3 verschillende pakketten opgesteld, afgestemd op verschillende behoeftes. Elk pakket heeft zijn eigen mogelijkheden en prijsklasse. Een abonnement op de KAM Community sluit je altijd af voor één jaar.

toegevoegde kennis

Toegevoegde kennis voor je werkveld

download

Toegang tot alle webinar herhalingen

masterclass

Toegang tot verdiepingstrainingen waar je echt iets aan hebt

branche collegas

Je netwerk uitbreiden met vak- en branche collega’s

Pakketten KAM Community

Gratis

€ 0,-

 • Beperkte toegang tot het unieke KAM Community Platform
 • Toegang tot alle webinars
 • Onbeperkt vragen stellen aan onze helpdesk

Basis

€ 195,- per jaar

 • Volledige toegang tot het Community Platform
 • Toegang tot alle webinars
 • Toegang tot unieke tips & tricks
 • Gratis deelname aan minimaal 1 KAM-event
 • Direct toegang tot de Helpdesk

Pro

€ 750,- per jaar

 • Volledige toegang tot het Community Platform
 • Toegang tot alle webinars
 • Toegang tot unieke tips & tricks
 • Gratis deelname aan minimaal 1 KAM-event
 • Onbeperkt deelnemen aan alle verdiepingstrainingen
 • Direct toegang tot de Helpdesk

Moet ik klant zijn om lid te worden?

Iedereen mag lid worden van de KAM Community, ook als je geen klant bent van KAM Consultants. Nieuwe klanten van KAM Consultants worden automatisch lid van de Community. Afhankelijk van de grootte van de opdracht, worden ze geplaatst in pakket Gratis, Basis, of Pro. Tegen een vergoeding kunnen nieuwe klanten zich upgraden naar een hoger pakket.

Bestaande klanten, die onderhoudsafspraken hebben gepland, zijn automatisch onderdeel van de KAM Community. Bij de eerst volgende onderhoudsafspraak wordt er besproken in welk pakket je bent ingedeeld. Klanten kunnen zichzelf, tegen een vergoeding, upgraden naar een hoger pakket. Ben je klant bij KAM Community, maar heb je niet voor de onderhoudsafspraken gekozen, dan ben je niet automatisch klant.

Vragen en feedback

Heb je vragen over KAM Community of wil je feedback geven? Klik hier om naar de FAQ pagina te gaan van KAM Community. Je kunt ook direct contact met ons opnemen om je vraag voor te leggen.

Wil je eerst meer informatie over de KAM Community?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over-KAM-Consultants-bedrijfspand