KAM Community

Breid je netwerk uit, doe kennis op, lees het nieuws en ervaringen gedeeld door professionals

Welkom bij de KAM Community, het platform van KAM Consultants en de Online ISO Academy waar professionals uit de ISO wereld samenkomen, waar wij organisaties ondersteunen en ook vele extra’s bieden! De KAM Community is opgericht door KAM Consultants om zo tegemoet te komen aan de wens van onze klanten om een ruimte te hebben waar mensen uit het veld in contact met elkaar kunnen komen en kennis kunnen delen. Inmiddels heeft de Online ISO Academy, het digitale leerplatform voor ISO management en een dochteronderneming van KAM Consultants zich ook gevoegd bij de KAM Community. Jouw netwerk wordt nog groter!

 

kam en oia-01

De KAM Community

Op de KAM Community wordt kennis, ervaringen en nieuws gedeeld door en voor andere professionals uit het veld. Hierdoor ben jij als eerste op de hoogte van relevante ontwikkelingen die er binnen jouw beroepenveld spelen. Blijf jezelf ontwikkelen en kom bij ons je netwerk uitbreiden, inhoudelijk discussiëren en je kennis bijspijkeren. Loop je tegen problemen aan? Dan staat een van onze experts voor jou klaar via de KAM Helpdesk.

Wij zijn constant op zoek naar innovatieve manieren om onze kennis te delen met jou. Ook daarom is dit unieke platform opgericht. Wij nodigen je graag uit om langs te komen bij een van onze events of om een van onze masterclasses te volgen. Daarnaast ondersteunen wij jou ook om je netwerk uit te breiden met vak- of branche collega’s.

De KAM Community bieden wij aan omdat wij kennis willen delen en jouw organisatie naar een hoger level tillen. De kracht van KAM Consultants zit hem in het aanbieden van maatwerk kennis, adviezen en een passend managementsysteem, met als einddoel een sterk fundament neer te zetten om efficiënter en effectiever te kunnen werken en/of een betere positie op de arbeidsmarkt te realiseren.

De voordelen van KAM Community

Naast inhoudelijke ondersteuning via de helpdesk kunnen leden deelnemen aan online masterclasses en webinars. Daarnaast organiseren wij verschillende events, waarbij je in contact kan komen met vak- en branche collega’s. Je wisselt ervaringen uit en spart met andere over punten waar je tegen aan loopt binnen je werk. Je merkt al snel dat je er nooit alleen voor staat!

Iedereen is anders, zo ook organisaties en professionals. Wij hebben daarom voor de KAM Community 3 verschillende pakketten opgesteld, afgestemd op verschillende behoeftes. Elk pakket heeft zijn eigen mogelijkheden en prijsklasse. Een abonnement op de KAM Community sluit je af voor één jaar.

toegevoegde kennis

Toegevoegde kennis voor je werkveld

masterclass

Toegang tot masterclasses waar je echt iets aan hebt

branche collegas

Je netwerk uitbreiden met vak- en branche collega’s

Pakketten KAM Community

Gratis

€ 0,-

 • Beperkte toegang tot het unieke KAM Community Platform
 • Onbeperkt vragen stellen aan onze helpdesk

Basis

€ 195,- per jaar

 • Volledige toegang tot het Community Platform
 • Toegang tot alle webinars
 • Toegang tot unieke tips & tricks
 • Direct toegang tot de Helpdesk

Pro

€ 750,- per jaar

 • Volledige toegang tot het Community Platform
 • Onbeperkt deelnemen aan online masterclasses
 • Toegang tot alle webinars
 • Toegang tot unieke tips & tricks
 • Direct toegang tot de Helpdesk

Moet ik klant zijn om lid te worden?

Iedereen mag lid worden van KAM Community, ook als je geen klant bent of wilt worden van KAM Consultants. Nieuwe klanten van KAM Consultants worden automatisch lid van de Community. Afhankelijk van de grootte van de opdracht, worden ze geplaatst in pakket Gratis, Basis, of Pro. Tegen een vergoeding kunnen nieuwe klanten zich upgraden naar een hoger pakket.

Bestaande klanten, die onderhoudsafspraken hebben gepland, zijn automatisch onderdeel van de KAM Community. Bij de eerst volgende onderhoudsafspraak wordt er besproken in welk pakket je bent ingedeeld. Klanten kunnen zichzelf, tegen een vergoeding, upgraden naar een hoger pakket. Ben je klant bij KAM Community, maar heb je niet voor de onderhoudsafspraken gekozen, dan ben je niet automatisch klant. Tegen betaling word je lid van de KAM Community.

Vragen en feedback

Heb je vragen over KAM Community of wil je feedback geven? Klik hier om naar de FAQ pagina te gaan van KAM Community. Je kunt ook direct contact met ons opnemen om je vraag voor te leggen.

Schrijf je direct in voor de community

Een abonnement op de KAM Community sluit je af voor één jaar. Je kan ervoor kiezen om maandelijks of jaarlijks te betalen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over-KAM-Consultants-bedrijfspand