Welkom bij KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden! Er wordt kennis, ervaringen en nieuws gedeeld, zo ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen die er binnen jouw beroepenveld spelen. Blijf jezelf ontwikkelen en kom bij ons je netwerk uitbreiden , inhoudelijk discussiëren en je kennis bijspijkeren. Loop je tegen problemen aan? Dan staat een van onze experts voor jou klaar via de KAM Helpdesk.

Wij zijn constant opzoek naar innovatieve ideeën om onze kennis te delen met jou. Daarom is dit unieke platform opgericht. Wij nodigen je graag uit om langs te komen bij een van onze seminars, maar ondersteunen jou ook om je netwerk uit te breiden met vak- of branche collega’s.

De voordelen van KAM Community
Naast inhoudelijke ondersteuning via de (gratis!) helpdesk, kortingen op trainingen van KAM consultants en exclusieve content via een nieuwsbrief, kunnen leden deelnemen aan een masterclass, aanwezig zijn bij seminars en krijgen ze toegang tot E-learning modules. Daarnaast organiseren wij verschillende bijeenkomsten, waarbij je in contact kan komen met vak- en branche collega’s. Je kan je eigen ervaringen uitwisselen en sparren met andere over punten waar je tegen aan loopt binnen je werk. Je staat er immers nooit alleen voor!

Iedereen is anders en dat geldt ook voor organisaties en professionals. Wij hebben 4 verschillende pakketten opgesteld, afgestemd op verschillende behoeftes. Elk pakket heeft zijn eigen mogelijkheden en prijsklasse. Een abonnement op de KAM Community sluit je af voor één jaar. Je kan er voor kiezen om maandelijks of jaarlijks te betalen. Als je kiest voor jaarlijks betalen, ontvang je 5% korting. Meld je aan via het formulier hiernaast!

Free
€0,- per maand


Basic
€45,- per maand


Pro
€90,- per maand


Ultimate Pro
€195,- per maand


 Directe toegang tot de Helpdesk


 Directe toegang   tot de Helpdesk


 Directe toegang tot de Helpdesk


 Directe toegang tot de Helpdesk


 Toegang tot 1 seminar per jaar


Toegang tot 2 seminars per jaar


Toegang tot 4 seminars per jaar


Toegang tot 4 seminars per jaar


 2x per jaar een nieuwsbrief met exclusieve content


 2x per jaar een nieuwsbrief met exclusieve content


 2x per jaar een nieuwsbrief met exclusieve content


 10% korting op trainingen van KAM Consultants


 10% korting op trainingen van KAM Consultants


 10% korting op trainingen van KAM Consultants


  Deelname aan één Masterclass
per jaar


  Deelname aan twee Masterclasses per jaar


  Deelname aan vier Masterclasses per jaar


 Toegang tot één E-Learning module


Toegang tot vijf
E-Learning modules


 Toegang tot vijf
E-Learning modules


∨  Telefonische ondersteuning


 

Moet ik klant zijn om lid te worden?
Iedereen mag lid worden van KAM Community, ook als je geen klant bent of wilt worden van KAM Consultants. Nieuwe klanten van KAM Consultants worden automatisch lid van de Community. Afhankelijk van de grootte van de opdracht, worden ze geplaatst in pakket Basic, Pro of Ultimate. Tegen een eigen vergoeding kunnen nieuwe klanten zich upgraden naar een hoger pakket.

Bestaande klanten, die onderhoudsafspraken hebben gepland, zijn automatisch onderdeel van de KAM Community. Bij de eerst volgende onderhoudsafspraak wordt er besproken in welk pakket je bent ingedeeld. Klanten kunnen zichzelf, tegen een vergoeding, upgraden naar een hoger pakket. Ben je klant bij KAM Community, maar heb je niet voor de onderhoudsafspraken gekozen, dan ben je niet automatisch klant. Tegen betaling kan je lid worden van de KAM Community.

Vragen en Feedback
Heb je vragen over KAM Community of wil je feedback geven? Klik hier om naar de FAQ pagina te gaan van KAM Community. Wij staan altijd open voor feedback en beantwoorden graag jouw vragen.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE COMMUNITY: