KAM Community

Breid je netwerk uit, doe kennis op, lees het laatste nieuws, kijk webinars terug en bekijk ervaringen gedeeld door professionals

Welkom bij de KAM Community, het platform waar professionals uit de ISO wereld samenkomen, waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden! De KAM Community is opgericht om te voldoen aan de wens van jou als klant: het hebben van een ruimte waar je samen met mensen uit het werkveld in contact kunt komen en kennis kunt delen. Hierdoor wordt jouw netwerk nog groter!

De KAM Community

Op de KAM Community krijg jij de mogelijkheid om webinars terug te kijken, ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen met andere vakgenoten en experts. Zo ben je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Loop je tegen problemen aan? Dan staan onze experts voor jou klaar via de KAM Helpdesk.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze kennis met jou te delen. Wij nodigen je graag uit om langs te komen bij een van onze events of om een van onze verdiepingstrainingen te volgen. Daarnaast helpen wij jou ook om je netwerk uit te breiden en nieuwe connecties te maken met andere vak- of branche collega’s.

De KAM Community bieden wij aan omdat wij kennis willen delen om jouw organisatie naar een hoger niveau te brengen. Wij bieden maatwerk, kennis, adviezen en een passend managementsysteem, met als einddoel: een sterk fundament om efficiënter en effectiever te kunnen werken en/of een betere positie op de arbeidsmarkt te realiseren.
Waar wacht je nog op? Join the club!

De voordelen van KAM Community

Naast inhoudelijke ondersteuning via de helpdesk kun je deelnemen aan online verdiepingstrainingen en krijgen je toegang tot alle opgenomen webinars. Je wisselt ervaringen uit en spart met andere over punten waar je tegen aan loopt binnen je werk. Je merkt al snel dat je er nooit alleen voor staat!

Iedereen is anders, zo ook organisaties en professionals. Wij hebben daarom 3 verschillende pakketten opgesteld, afgestemd op de verschillende wensen en behoeftes. Elk pakket heeft zijn eigen mogelijkheden en prijsklasse. Een abonnement op de KAM Community sluit je altijd af voor één jaar.

toegevoegde kennis

Toegevoegde kennis voor je werkveld

download

Toegang tot alle webinar herhalingen

masterclass

Toegang tot verdiepingstrainingen waar je echt iets aan hebt

branche collegas

Je netwerk uitbreiden met vak- en branche collega’s

Pakketten KAM Community

Gratis

€ 0,-

 • Beperkte toegang tot het unieke KAM Community Platform
 • Toegang tot alle webinars
 • Onbeperkt vragen stellen aan onze helpdesk

Basis

€ 195,- per jaar

 • Volledige toegang tot het Community Platform
 • Toegang tot alle webinars
 • Toegang tot unieke tips & tricks
 • Unieke 50% korting op één KAM-event (in 2023)
 • Direct toegang tot de Helpdesk

Pro

€ 750,- per jaar

 • Volledige toegang tot het Community Platform
 • Toegang tot alle webinars
 • Toegang tot unieke tips & tricks
 • Gratis deelname aan minimaal één KAM-event (in 2023)
 • Onbeperkt deelnemen aan alle verdiepingstrainingen
 • Direct toegang tot de Helpdesk

Moet ik klant zijn om lid te worden?

Iedereen mag lid worden van de KAM Community, ook als je nog geen klant bent van KAM Consultants. Nieuwe klanten van KAM Consultants worden automatisch lid van de Community. Afhankelijk van de grootte van de opdracht, word je geplaatst in pakket Gratis, Basis, of Pro. Tegen een vergoeding kun je upgraden naar een hoger pakket.

Bestaande klanten, die onderhoudsafspraken hebben gepland, zijn automatisch onderdeel van de KAM Community. Bij de eerst volgende onderhoudsafspraak wordt er besproken in welk pakket je bent ingedeeld. Klanten kunnen zichzelf, tegen een vergoeding, upgraden naar een hoger pakket. Ben je klant bij KAM Community, maar heb je niet voor de onderhoudsafspraken gekozen, dan ben je niet automatisch klant.

Vragen en feedback

Heb je vragen over de KAM Community of wil je feedback geven? Klik hier om naar de FAQ pagina te gaan van KAM Community. Je kunt ook direct contact met ons opnemen om je vraag voor te leggen.

Wil je eerst meer informatie over de KAM Community?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over-KAM-Consultants-bedrijfspand