Werken bij KAM Consultants

KAM Consultants

KAM Consultants is een specialist in certificatiebegeleiding en -trainingen op het gebied van Kwaliteit-, Arbo- en Milieumanagement. Iedere dag weer zet het team (op dit moment 19 man sterk maar voortdurend groeiend) zich in om bedrijven te begeleiden bij het implementeren van ISO-normen met als doel een praktisch managementsysteem op te zetten. We bieden iedere vorm van begeleiding aan: van zelf een expert worden op ISO-gebied tot een complete ontzorging bij de implementatie van een norm. Je kunt bij ons terecht voor trainingen, coaching trajecten, intensieve begeleiding, quickscans en onderhoudstrajecten in ISO-certificering.

Onze vacatures

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil maken. We hebben regelmatig vacatures open staan! Staat er niets, of staat er niets tussen wat je aanspreekt maar denk je wel een bijdrage aan KAM Consultants te kunnen leveren? Klim in die digitale pen en stuur een open sollicitatie! Je bent welkom.

Laat je ook niet afschrikken door het feit dat ons hoofdkantoor in Roermond staat. Uiteraard ben je daar van harte welkom: we hebben een héle goeie koffiemachine. Maar wij werken door heel Nederland, dus onze zoektocht naar teamgenoten beperkt zich niet tot Roermond e.o.
Was dat de drempel om niet te solliciteren? Mooi, dan is die nu ook weggenomen! We zien je sollicitatie graag in onze inbox!

Stage

Ook voor gemotiveerde enthousiaste stagiaires hebben wij altijd plaats. Zo zijn wij bijvoorbeeld een erkend leerbedrijf dus mbo-studenten die een bijdrage aan onze groeiende organisatie kunnen en willen leveren zijn van harte welkom. Maar ook voor (2e en 3e jaars) hbo-studenten bedrijfskunde, international business, commerciële economie en marketing&communicatie hebben wij boeiende meewerkstages in het verschiet. Mogelijkheden genoeg dus. Waar wacht je op? Upload je motivatiebrief en cv onder de button 'Stage' en wie weet zien we je snel!

Onze mensen

Onze mensen (op de foto's zie je er al een paar) zijn de ruggengraat van KAM Consultants. Ieder speelt met zijn eigen talent, zijn eigen expertise een grote rol binnen de organisatie. Van alles  loopt er rond: de no-nonsense aanpakker, de eeuwige optimist, de chaotische creatieveling, het rekenwonder, de slimmerik... en samen vormen ze een hecht team, het KAM team #meettheteam

Joost-KAM-Consultants

Joost
Joost is breed inzetbaar en kent alle normen van voor tot achter. Ook is hij een zeer ervaren organisatieadviseur. Zijn passie is om bedrijven structureel te verbeteren en suggesties hiervoor aan te dragen. 

 

Eefje-KAM-Consultants-Team

Eefje
Voor alle normen rondom de zorg en vertaalindustrie ben je bij Eefje aan het goede adres. Als lead auditor heeft zij al vele bedrijven van binnen gezien en weet zij dan ook feilloos haar kennis te delen met de consultants over dit onderwerp.

 

Ralph-KAM-Consultants

Ralph
Ralph kan met zijn achtergrond als kwaliteitsmanager in de bouwindustrie alles vertellen over kwaliteit en veiligheid. Door zijn ervaring deelt hij kennis en voorziet hij jullie organisatie van een sterk kwaliteitssysteem.

 

Louisa-KAM-Consultants

Louisa
Het eerste contact als KAM klant heb je met Louisa. Door een persoonlijk kennismakingsgesprek weet zij te schetsen waar een bedrijf naar op zoek is. Zelfs wanneer je dit zelf nog niet helemaal weet. Heb je een bestaand managementsysteem? Louisa kent inhoudelijk de normen en komt langs om een Quick Scan uit te voeren om jullie vervolgens van een passend advies te voorzien.

Kom je op de koffie?

Wil je meer weten over werken bij KAM? Neem dan gerust contact op. Je bent van harte welkom voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek met onze HR adviseur Ingrid. Zij staat je graag te woord. Je kunt Ingrid bereiken via de mail (hr@kam-consultants.nl) of telefoon (0475 215 416).

Group Of People Drinking Coffee Concept