Werken bij KAM Consultants

Wie zijn wij?

KAM Consultants is een specialist in certificatiebegeleiding en -trainingen op het gebied van Kwaliteit-, Arbo- en Milieumanagement. Iedere dag weer zet het team (op dit moment 25 man sterk maar voortdurend groeiend) zich in om bedrijven te begeleiden bij het implementeren van ISO-normen met als doel een praktisch managementsysteem op te zetten. We bieden iedere vorm van begeleiding aan: van zelf een expert worden op ISO-gebied tot een complete ontzorging bij de implementatie van een norm. Je kunt bij ons terecht voor trainingen, coaching trajecten, intensieve begeleiding, quickscans en onderhoudstrajecten in ISO-certificering.

Benieuwd naar jouw carrière mogelijkheden binnen KAM Consultants?

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil maken. Ben jij ambitieus en hou je van een persoonlijke en pragmatische aanpak? Ben je benieuwd naar de carrière mogelijkheden binnen KAM Consultants? Dan komen we graag met je in gesprek. Neem contact op met Ingrid, onze HR Manager, voor een oriëntatiegesprek. Je kunt Ingrid bereiken via hr@kam-consultants.nl of 0475 215 416.

Stage

Ook voor gemotiveerde enthousiaste stagiaires hebben wij altijd plaats. Zo zijn wij bijvoorbeeld een erkend leerbedrijf dus mbo-studenten die een bijdrage aan onze groeiende organisatie kunnen en willen leveren zijn van harte welkom. Maar ook voor (2e en 3e jaars) hbo-studenten bedrijfskunde, international business, commerciële economie, human resource en marketing&communicatie hebben wij boeiende meewerkstages in het verschiet. Mogelijkheden genoeg dus. Waar wacht je op? Upload je motivatiebrief en cv onder de button 'Stage' en wie weet zien we je snel!

Onze mensen

Onze mensen (op de foto's zie je er al een paar) zijn de ruggengraat van KAM Consultants. Ieder speelt met zijn eigen talent, zijn eigen expertise een grote rol binnen de organisatie. Van alles loopt er rond: de no-nonsense aanpakker, de eeuwige optimist, de chaotische creatieveling, het rekenwonder, de slimmerik... en samen vormen ze een hecht team, het KAM team #meettheteam

Joost-KAM-Consultants

Joost
Joost is breed inzetbaar en kent alle normen van voor tot achter. Ook is hij een zeer ervaren organisatieadviseur. Zijn passie is om bedrijven structureel te verbeteren en suggesties hiervoor aan te dragen. 

 

Eefje-KAM-Consultants-Team

Eefje
Voor alle normen rondom de zorg en vertaalindustrie ben je bij Eefje aan het goede adres. Als lead auditor heeft zij al vele bedrijven van binnen gezien en weet zij dan ook feilloos haar kennis te delen met de consultants over dit onderwerp.

 

Ralph-KAM-Consultants

Ralph
Ralph kan met zijn achtergrond als kwaliteitsmanager in de bouwindustrie alles vertellen over kwaliteit en veiligheid. Door zijn ervaring deelt hij kennis en voorziet hij jullie organisatie van een sterk kwaliteitssysteem.

 

Louisa-KAM-Consultants

Louisa
Het eerste contact als KAM klant heb je met Louisa. Door een persoonlijk kennismakingsgesprek weet zij te schetsen waar een bedrijf naar op zoek is. Zelfs wanneer je dit zelf nog niet helemaal weet. Heb je een bestaand managementsysteem? Louisa kent inhoudelijk de normen en komt langs om een Quick Scan uit te voeren om jullie vervolgens van een passend advies te voorzien.

Kom je op de koffie?

Wil je meer weten over werken bij KAM? Neem dan gerust contact op. Je bent van harte welkom voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek met onze HR manager Ingrid. Zij staat je graag te woord. Je kunt Ingrid bereiken via de mail (hr@kam-consultants.nl) of telefoon (0475 215 416).

Group Of People Drinking Coffee Concept