ISO 14001

KAM Consultants begeleidt organisaties op een praktische wijze richting het ISO 14001 certificaat, eventueel in combinatie met ISO 9001. Dankzij onze pragmatische aanpak zijn onze klanten gemiddeld binnen 6 maanden gecertificeerd. Organisaties kleiner dan 25 medewerkers zijn meestal binnen 3 maanden klaar voor certificatie!

ISO 14001 certificering
Wil jij laten zien dat jouw organisatie voldoet aan milieuwet-en regelgeving en zoek je naar handvatten om jouw milieuprestaties te verbeteren? In dat geval is het behalen van een ISO 14001:2015 certificaat een goede investering. Aan de hand van het implementeren van deze norm breng je namelijk verschillende milieuaspecten in kaart en ga je acties ondernemen om deze te beheersen.

Het kunnen aantonen dat je voldoet aan de milieuwet- en regelgeving is voor veel partijen erg belangrijk. Klanten zoals bijvoorbeeld de overheid stellen het namelijk zelfs verplicht dat je hieraan voldoet om hen tot dienst te mogen zijn. Daarnaast realiseren ook steeds meer bedrijven dat duurzaamheid een steeds grotere rol gaat spelen en dat een goed milieubeleid kansen kan bieden om kosten te besparen.

ISO 14001:2015 is op dezelfde wijze ingedeeld als ISO 9001 en kan dan ook volledig geïntegreerd worden in 1 managementsysteem.

Wil je meer informatie over deze norm of heb je vragen over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Of vul hiernaast rechtstreeks ons contactformulier in.

OP EEN PRAKTISCHE WIJZE RICHTING HET ISO 14001 CERTIFICAAT? WIJ DOEN HET ZO:

QUICKSCAN

Een snelle analyse uitgewerkt in een projectplan. Lees meer...

COACHING

Sturende en adviserende begeleiding. Lees meer...

INTENSIEVE BEGELEIDING

Ontzorging van begin tot eind. Lees meer...

ONDERHOUDSTRAJECTEN

Continue verbetering van je systeem. Lees meer...

Een interessante cursus volgen op het gebied van milieumanagement? KAMConsultants organiseert vanuit Roermond interessante cursussen op het gebied van ISO 14001: normkennis, het opzetten en implementeren van managementsystemen en auditing. Ook incompany trainingen zijn mogelijk.

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant