ISO 45001

KAM Consultants begeleidt organisaties op een praktische wijze richting het ISO 45001 certificaat, eventueel in combinatie met ISO 9001 en/of ISO 14001. Dankzij onze pragmatische aanpak zijn onze klanten gemiddeld binnen 6 maanden ISO 45001 gecertificeerd.

ISO 45001 certificering
ISO 45001 is de internationale norm op het gebied van ARBO-Management. Met deze norm laat je zien dat je continu bezig bent om jouw personeel zo goed en zo veilig mogelijk laat werken. Je kunt de ISO 45001 zien als een goede aanvulling op VCA certificatie. ISO 45001 kijkt namelijk verder dan het inventariseren en waarborgen van de veiligheid op de werkvloer en is daarmee een waardevolle toevoeging op jouw Arbo- en veiligheidssysteem.

De structuur van ISO 45001 is vergelijkbaar met ISO 9001 en ISO 14001 en kan daarom goed geïntegreerd worden met deze normen. Steeds meer organisaties kiezen er dan ook voor om een KAM (Kwaliteit, ARBO, Milieu) Managementsysteem op te zetten welke voldoet aan deze 3 normen. Dit al dan niet met certificatie tot gevolg. Managementsystemen geven een bepaalde structuur weer welke ook positief voor de organisatie kan zijn zonder certificatie.

Het is belangrijk om de opzet en implementatie van ISO 45001 geheel op de organisatie toe te spitsen. Dit omdat iedere bedrijfssituatie, bestaande uit onder andere werkomgeving en personeel, verschilt per organisatie. Zonder een maatwerksysteem worden niet alle significante aspecten afgedekt.

Wil je meer informatie over deze norm of heb je vragen over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Of vul hiernaast rechtstreeks ons contactformulier in.

OP EEN PRAKTISCHE WIJZE RICHTING HET ISO 45001 CERTIFICAAT? WIJ DOEN HET ZO:

QUICKSCAN

Een snelle analyse uitgewerkt in een projectplan. Lees meer...

COACHING

Sturende en adviserende begeleiding. Lees meer...

INTENSIEVE BEGELEIDING

Ontzorging van begin tot eind. Lees meer...

ONDERHOUDSTRAJECTEN

Continue verbetering van je systeem. Lees meer...

Een interessante cursus volgen op het gebied van ISO 45001? KAM Consultants organiseert vanuit Roermond een Lead Auditor training ISO 45001 in combinatie met ISO 14001.

Ook incompany trainingen zijn mogelijk.

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant