Gratis helpdesk

Over ISO normen, bedrijfsprocessen optimaliseren, managementsystemen en meer

Je hebt hulp nodig bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, je hebt een vraag over managementsystemen of je wilt graag een voorbeeld van een interne auditvragenlijst. In deze gevallen, en met andere vragen, kunnen we je verder helpen. De consultants van de KAM Community staan klaar om jouw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Profiteer van kennis en ervaring

Jij krijgt, via onze gratis helpdesk, antwoord op je vragen. Onze consultants reageren op werkdagen binnen 24 uur, die garantie krijg je van ons.

Je staat op het punt om te beginnen met je ISO traject, bent al gestart of je hebt in het verleden een certificaat behaald. Dan kan het zijn dat je hier nog aanvullende vragen over hebt, wij bieden je de mogelijkheid om deze vragen online te stellen. Het maakt niet uit in welke branche of sector je werkzaam bent, de helpdesk is voor iedereen die inhoudelijke informatie wil over managementsystemen of certificeringen.

Uniek aan onze helpdesk?

  • De eerste aanbieder in Nederland die kosteloos jouw vragen beantwoordt;
  • Uitgebreide kennis & ervaring op het gebied van managementsystemen, hier kun jij van profiteren;
  • De afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven geholpen met ‘Lead Audits In House’ en het implementeren en onderhouden van managementsystemen. We hebben veel ervaring opgedaan en die delen we graag met jou.

Interessant voor jouw bedrijf?

Stel je vraag, we reageren binnen 24 uur

Een vraag? Stel hem in het formulier hieronder. Nadat jij je gegevens verzonden hebt, koppelen we jou aan de juiste consultant. De consultant die het meest ervaring heeft met het onderwerp waar jouw vraag of waar jouw vragen over gaan.

Binnen 24 uur komen we bij je terug met een antwoord.

Stel hier je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.