Heb je een vraag over managementsystemen, wil je een voorbeeld van een interne audit vragenlijst of wil je hulp bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen? Vraag het aan de KAM Community en wij helpen jou verder. Onze consultants staan altijd voor je klaar!

 

Via onze helpdesk kan je gratis en vrijblijvend een vraag stellen aan een van onze consultants. Wij zullen op werkdagen binnen 24 uur een reactie geven, een garantie namens ons. Sta je op het punt om te beginnen, ben je al gestart of heb je in het verleden een certificaat behaald? Dan bieden wij jou online hulp. Het maakt niet uit in welke branche of sector je werkzaam bent, de helpdesk is voor iedereen die inhoudelijke informatie wil over managementsystemen of certificeringen. Een unieke helpdesk, wij zijn de eerste aanbieder in Nederland die kosteloos jouw vragen beantwoord.

De afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven geholpen met ‘Lead Audits In House’ en het implementeren en onderhouden van managementsystemen. We hebben veel ervaring opgedaan en die willen we graag met jou delen. Over elke certificering kan je ons vragen stellen, maar onze expertise ligt bij Kwaliteit, Arbo en Milieu. Wij beschikken over een uitgebreide kennis in:

Naast dit bericht staat het invulformulier voor jou klaar. Vul je gegevens in, stel je vraag en klik op verzenden. Vervolgens komt de vraag bij ons terecht en wij zorgen dat deze wordt gekoppeld aan een consultant die de meeste ervaring heeft over het onderwerp. Binnen 24 uur zullen wij jou een antwoord terug sturen.

Heb je op-of aanmerkingen? Deel ze gerust met ons want wij staan altijd open voor feedback!

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.