Kennismakingsgesprek

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek komt een van onze consultants bij jou op locatie langs om jouw wensen te inventariseren. Op deze manier kom je er achter of onze manier van werken aansluit bij hetgeen jij zoekt in een consultant.

Wat kun je verwachten van het kennismakingsgesprek:
Het gesprek duurt ongeveer één uur. We starten dit gesprek vaak met een introductie van jouw kant; wat zijn de kernactiviteiten van jouw organisatie, wat zijn de wensen en wat heb je reeds staan als het gaat om managementsystemen. Als je een bestaand managementsysteem hebt, of als je zelf bent begonnen met de opzet hiervan, kijken we samen naar het verbeterpotentieel hiervan. Vervolgens vertellen we jou wat we voor je kunnen betekenen en hoe een traject er in jouw situatie uit zou zijn. Om het plaatje compleet te maken laten we ons graag verleiden tot een rondleiding door de organisatie.

Na afloop van het kennismakingsgesprek rijden wij weer terug naar ons kantoor. Hier gaan wij voor jou aan de slag om een offerte op maat op te stellen. In deze offerte kun je onze werkwijze nog eens rustig teruglezen en hier vind je ook de vaste projectprijs die wij voor jouw situatie hebben gecalculeerd. Wij hopen dat de combinatie van onze scherpe prijs en de indruk die onze consultant bij jou heeft achtergelaten jou over de streep trekt om de samenwerking met ons aan te gaan!

Laat hier je gegevens achter zodat wij het gesprek met jou kunnen plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.