Banner-Impact-adviesgroep-informatie

Het verhaal van de Impact Adviesgroep

KAM Consultants is onderdeel van de Impact Adviesgroep, een groep met als missie: We change the world of compliance and improvement. Vanuit deze missie wordt voortdurend gewerkt aan innovatie en het optimaliseren van het aanbod van de diverse dochterondernemingen.

Zie hieronder voor een overzicht:

Specialist in certificatiebegeleiding

Op het gebied van Kwaliteit-, Arbo- en Milieumanagement. KAM Consultants begeleidt bij het implementeren van ISO-normen met als doel een praktisch managementsysteem op te zetten. Tevens biedt KAM Consultants werving & selectie van KAM medewerkers.

De softwaretool voor jouw ISO norm

Met My ISO Genius verzeker je jezelf van een ISO certificering, voor welke norm je ook gaat. De hoog waardige software neemt jou mee door iedere stap die nodig is om die felbegeerde certificering te behalen te continueren.

Digitale leeromgeving voor ISO Management

Het online leerplatform voor ISO Management. De Online ISO Academy is de academie waar jij al jouw basiskennis over ISO normen opdoet door middel van een kennis abonnement. Leren waar, wanneer en hoe jij dat zelf wilt.

Health, Safety & Environment

Dagelijks hebben we ermee te maken. Het belang van een veilige en schone werkomgeving wordt meer en meer onderkend. HSE Tools biedt tools en apps op dit gebied aan die jou helpen en ondersteunen bij het vergroten van veiligheidsbewustzijn in jouw organisatie.

Ondersteuning voor de zorgbranche bij certificatiebegeleiding

ZoCo Advies ondersteunt de zorgbranche bij certificatiebegeleiding of organisatie advies. ZoCo Advies staat voor kwaliteit in de zorg en wilt dat zoveel mogelijk doorvoeren binnen organisaties in de zorgbranche. ZoCo Advies geeft organisatie breed advies om zo verschillende processen kwalitatief te verbeteren.