KAM Community

Breid je netwerk uit en lees kennis, nieuws en ervaring gedeeld door professionals

Welkom bij KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden! Er wordt kennis, ervaringen en nieuws gedeeld, zo ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen die er binnen jouw beroepenveld spelen. Blijf jezelf ontwikkelen en kom bij ons je netwerk uitbreiden, inhoudelijk discussiëren en je kennis bijspijkeren.

Loop je tegen problemen aan? Dan staat een van onze experts voor jou klaar via de KAM Helpdesk.

Innovatieve ideeën en kennis delen we met jou

Helpdesk

De KAM Consultants helpdesk is een extra service van ons om jou te helpen met snelle gerichte vragen die je hebt over managementsystemen, ISO normen of specifieke eisen. Stel je vraag gratis via onze helpdesk. Zo blijf je niet lang rondhangen met iets waar onze professionals snel antwoord op kunnen geven. Stuur je vraag via de chat, mail of bel ons even. Wij staan voor jou klaar!

Webinar

Maandelijks worden door de specialisten van KAM Consultants Webinars gegevens. De onderwerpen van de Webinars variëren per maand, waardoor jij je kennis kunt blijven verbreden en je blijft ontwikkelen. Vanaf elke locatie is de live Webinar te volgen, wat maakt dat het volgen van een live Webinar snel en gemakkelijk is. De Live Webinars zijn voor de KAM Community leden volledig gratis.

Strategiesessie

Een goede strategie binnen een organisatie is van essentieel belang voor een blijvende groei in de organisatie. Het managementsysteem is geen log systeem, maar is een tool om jouw strategie tot een succes te maken. Een strategiesessie kan hierbij helpen om het managementsysteem te optimaliseren en beter te laten aansluiten bij de dagelijkse organisatie. Joost Vaessen, eigenaar van Kam Consultants, helpt jouw organisatie gedurende een twee uur durende strategiesessie (op afstand). Met zijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven en de expertise van jouw eigen organisatie maakt de strategiesessie een waardevolle toevoeging.

Opvolgingssessie

Het opzetten of onderhouden van een managementsysteem is niet makkelijk. Het is een systeem die om continue verbetering vraagt. Gedurende de jaarlijks audit toetsing komt een auditrapport naar voren. Om de bevindingen vanuit de audit zo goed mogelijk op te kunnen pakken, helpt één van onze ISO specialisten jou, gedurende een twee uur durende sessie op afstand, om te bepalen waar optimalisatie van het managementsysteem mogelijk is.

Trainingen

Maandelijks geven de specialisten van KAM Consultants trainingen, masterclasses en workshops. Deze trainingen zijn van verschillende niveaus, van een introductie tot een verdieping. De trainingen zijn online te volgen en klassikaal op onze trainingslocaties. Ook bieden wij e-learnings aan waarmee je zelfstandig aan de slag kunt met het verbreden van je kennis. Als lid van onze community (minimaal niveau PRO) krijg je 20% korting op al onze trainingen en e-learnings.

Events

KAM Community events zijn dé spraakmakende events die je niet kunt missen. Jaarlijks organiseren wij voor KAM community leden interessante, leerzame en kwalitatieve events op het gebied van managementsystemen. Tijdens deze events vertelt onze ISO specialist, Joost Vaessen, jou over de meest belangrijke hoogtepunten op het gebied van ISO én belangrijkste ontwikkelingen die er komen gaan. Daarnaast nodigen wij gastsprekers uit, die met de Community leden het gesprek aan gaan over actuele onderwerpen die spelen in de markt. Gedurende de afsluitende borrel geven wij jou de gelegenheid te netwerken met andere Community leden, onze specialisten en sprekers. Hét event waar jij als kwaliteitsmanager graag bij wil zijn. Als PRO lid krijg je toegang tot één event per jaar, bij het Ultimate pakket twee keer per jaar!

Masterclasses en workshops

De masterclasses en workshops helpen jou onder andere als verdieping in procesmanagement, risicomanagement of optimalisatie van managementsystemen. De masterclasses worden gegeven door specialisten met veel ervaring. In de masterclasses gaan we echt de diepgang in en worden onderwerpen op hoger niveau besproken. In een sessie van drie uur leer je in korte tijd veel van het behandelde thema. Bij het pakket Ultimate kunnen leden zonder extra kosten deelnemen aan alle online masterclasses en workshops voor maximaal 2 personen. PRO leden krijgen 20% korting!

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants
toegevoegde kennis

Toegevoegde kennis voor je werkveld

masterclass

Masterclasses en Seminars waar je echt iets aan hebt

branche collegas

Je netwerk uitbreiden met vak- en branche collega’s

Pakketten KAM Community

Demo

Gratis

 • Beperkte toegang tot het unieke KAM Community Platform
 • Direct toegang tot de KAM Helpdesk
 • Toegang tot live webinars

Basic

€ 699,- per jaar

 • Volledige toegang tot het unieke KAM Community Platform
 • Direct toegang tot de KAM Helpdesk
 • Toegang tot zowel live als reeds opgenomen webinars
 • 20% korting op alle trainingen en e-learnings van KAM Consultants
 • Inschrijven op 2 online brainstormsessies per jaar met andere KAM Coördinatoren
 • Deelname aan 1 event per jaar

Pro

€ 1249,- per jaar

 • Volledige toegang tot het unieke KAM Community Platform
 • Direct toegang tot de KAM Helpdesk
 • Toegang tot zowel live als reeds opgenomen webinars
 • Toegang tot alle e-learnings van KAM Consultants
 • Inschrijven op 2 online brainstormsessies per jaar met andere KAM Coördinatoren
 • 1 keer per jaar een online strategiesessie van 2 uur met een KAM Consultant om je managementsysteem te optimaliseren
 • Deelname aan 2 events per jaar
 • 20% korting op alle klassikale trainingen van KAM Consultants

Ultimate pro

€ 1999,- per jaar

 • Volledige toegang tot het unieke KAM Community Platform
 • Direct toegang tot de KAM Helpdesk
 • Toegang tot zowel live als reeds opgenomen webinars
 • Toegang tot alle e-learnings van KAM Consultants
 • 1 keer per jaar een online strategiesessie van 2 uur met een KAM Consultant om je managementsysteem te optimaliseren
 • Externe audit ondersteuning: bespreek resultaten van externe audits met een consultant tijdens een online sessie
 • Inschrijven op 4 online brainstormsessies per jaar met andere KAM Coördinatoren
 • Deelname aan 2 events per jaar
 • 20% korting op alle klassikale trainingen van KAM Consultants

Moet ik klant zijn om lid te worden?

Iedereen mag lid worden van KAM Community, ook als je geen klant bent of wilt worden van KAM Consultants. Nieuwe klanten van KAM Consultants worden automatisch lid van de Community. Afhankelijk van de grootte van de opdracht, worden ze geplaatst in pakket Demo, Basic, Pro of Ultimate Pro. Tegen een eigen vergoeding kunnen nieuwe klanten zich upgraden naar een hoger pakket.

Bestaande klanten, die onderhoudsafspraken hebben gepland, zijn automatisch onderdeel van de KAM Community. Bij de eerst volgende onderhoudsafspraak wordt er besproken in welk pakket je bent ingedeeld. Klanten kunnen zichzelf, tegen een vergoeding, upgraden naar een hoger pakket. Ben je klant bij KAM Community, maar heb je niet voor de onderhoudsafspraken gekozen, dan ben je niet automatisch klant. Tegen betaling kan je lid worden van de KAM Community.

Vragen en Feedback

Heb je vragen over KAM Community of wil je feedback geven? Klik hier om naar de FAQ pagina te gaan van KAM Community. Je kunt ook direct contact met ons opnemen om je vraag voor te leggen.

Schrijf je direct in voor de community

Een abonnement op de KAM Community sluit je af voor één jaar. Je kan er voor kiezen om maandelijks of jaarlijks te betalen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over-KAM-Consultants-bedrijfspand