Veiligheid beter, met Peter!

Wie is Peter?

Peter wil graag met jou en je collega’s kennis maken! Ook wil Peter een grote bijdrage leveren in het verbeteren van het veiligheidsbewustzijn, aan de hand van Veiligheidscampagnes. Deze Campagnes kunnen standaard opgeleverd worden of geheel opgemaakt in jouw eigen huisstijl. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Maar wat zijn dan die Veiligheidscampagnes van Peter?

Peter zorgt voor een video met uitleg en twee korte video’s rondom het thema. Deze korte video’s kun je bijvoorbeeld goed in een groepsapp delen. Dit is een van de manieren die Peter heeft om je werknemers alert te houden! Daarnaast omvat de Veiligheidscampagne nog drie posters, toolboxen, en natuurlijk zorgt Peter ook voor een geheugensteuntje voor een interactiemoment op de werkplaats.

HSE Tools

De Veiligheidscampagnes van Peter zijn ook verkrijgbaar op HSE Tools website. HSE Tools is de safety tak van KAM Consultants, specialist in certificatiebegeleiding en -training op het gebied van Kwaliteit-, Arbo- en Milieumanagement.

Peter:

  • helpt met het vergroten van veiligheidsbewustzijn;
  • zorgt ervoor dat het bespreken van veiligheid de normaalste zaak van de wereld wordt;
  • stimuleert het melden van (bijna) ongevallen en verpeterpunten én motiveert medewerkers om altijd veilig te werken;
  • voorkomt ernstige ongevallen!

Wil je meer weten over Peter? Check dan onderstaande video:

Zijn de Veiligheid beter, met Peter Campagnes precies wat jij zoekt? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Download de brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.