Startersfuncties bij KAM Consultants

We zijn altijd op zoek naar talent, naar enthousiastelingen, naar mensen die net dat verschil maken. Ben jij ambitieus en hou je van een persoonlijke en pragmatische aanpak? Ben je benieuwd naar de carrière mogelijkheden binnen KAM Consultants? Bekijk hieronder onze startersfuncties.

Kam-Consultants-Training-Header-wit

Junior Consultant

Als Junior Consultant ga je in samenwerking met een Senior Consultant adviestrajecten uitvoeren. Op locatie bij onze klanten krijg je veel verantwoordelijkheid voor het met succes afronden van projecten.

Lees meer >>>

Traineeship

Traineeship

Als Consultancy trainee ontdek je in 12-18 maanden hoe je bedrijven kunt adviseren en begeleiden bij het opzetten van een praktisch managementsysteem. Je loopt mee binnen verschillende afdelingen om ...

Lees meer >>>

Stagemogelijkheden

Wil jij stage lopen bij een kleinschalig, snelgroeiend organisatieadviesbureau? Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij een jong en gedreven team? Ook dan komen we graag met je in contact. Stuur je c.v. en motivatiebrief naar werkenbij@kam-consultants.nl.

Niet gevonden wat je zocht?

Niet gevonden wat je zocht, maar wel benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen KAM Consultants? We komen graag in gesprek met je. Als jij contact opneemt voor een oriëntatiegesprek met Eefje Knaebel, onze learning & development specialist, zetten wij de koffie of thee alvast klaar! Je kunt Eefje bereiken via werkenbij@kam-consultants.nl of tel 0475 215 416.

eefje gespiegeld