SCL training:
Meld, onderzoek en rapporteer ongevallen effectief

De Safety Culture Ladder draait onder meer om veiligheidsbewustzijn vergroten en veiligheid op de werkvloer vergroten. Laten we wel wezen: een ongeluk zit in een klein hoekje. Zaak is om ervan te leren en te proberen een dergelijke situatie in de toekomst te voorkomen. In de verdiepingstraining ‘Meld, onderzoek en rapporteer ongevallen effectief’ geven wij jou handvatten die bijdragen aan het effectief registreren, onderzoeken en rapporteren over incidenten om er maximaal van te leren.

Toegang tot de KAM Community

Toegang tot de KAM Community

Practisch en interactief

Praktisch en
interactief

Ervaren trainers uit het werkveld

Ervaren trainers uit het werkveld

Inhoud verdiepingstraining

In een serie van 4 verdiepingstrainingen nemen wij je mee door de vereisten voor trede 3 van de Safety Culture Ladder. In deze SCL training laten we zien hoe je effectief ongevallen meldt, onderzoekt en rapporteert, om zo de veiligheid op de werkvloer te vergroten. Want een ongeval is zo gebeurd. En het overkomt ieder bedrijf wel eens.

Zaak is, om ervoor te zorgen dat het niet nog een keer gebeurt. In deze training laten we je zien hoe je het onderzoek, de rapportering én de communicatie zo effectief mogelijk aanpakt in jouw organisatie. Alles om herhaling te voorkomen, het veiligheidsbewustzijn te vergroten en de veiligheid op de werkvloer te verbeteren.

scl-meld-onderzoek-rapporteer-ongevallen

Voor wie is deze training?

Deze training is ontwikkeld voor hen die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de Safety Culture Ladder en op zoek zijn naar kennis en handvatten. We gaan er vanuit dat je al basiskennis over de Safety Culture Ladder hebt.

Na afloop van de training:

  • Weet je wat vereist is voor melding, onderzoek en rapportage over ongevallen.
  • Heb je handvatten voor het aanpakken van een onderzoek.
  • Heb je inzicht in de mogelijkheden voor een effectieve koppeling aan gedrag en verbetering ervan.

Praktische informatie

Trainer
Je trainer is veiligheidskundige Ralph de Brouwer.

Kosten
Volg je 1 training? Dan kost je dat €350,-. Volg je alle 4 de trainingen gericht op de Safety Culture Ladder? Dan kunnen we jou dit aanbieden voor €1200,-.  Wil je meer informatie over de overige trainingen? Lees dan hier verder.

Aanmelden
Aanmelden gaat heel eenvoudig door het invullen van onderstaand formulier. Onze trainingsadviseurs nemen dan contact met je op om samen de trainingen door te spreken. Na afloop krijg je een aanwezigheidsbewijs.

meld-onderzoek-rapporteer-ongevallen-scl

Alles nog eens rustig doorlezen?

Download onze complete Safety Culture Ladder verdiepingstraining brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Safety-culture-ladder-verdiepingstraining

Blijf in contact met je trainers en vakgenoten

Meld jij je aan voor deze training? Dan krijg je van ons een tijdelijk account op de KAM Community erbij. De KAM Community is het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. Door deze community sta jij er na je training niet alleen voor. In de praktijk loop je misschien tegen zaken aan waar je zo het antwoord niet op weet. Stel een vraag in de community en er is altijd een vakgenoot die jou verder kan helpen. Lid worden van de KAM Community? Dat kan hier.

Persoonlijk advies?

Onze trainingsadviseurs geven je graag meer informatie over de opleiding en kijken of deze opleiding bij je past.

Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.