Workshop | Interne auditvaardigheden

Je gaat interne audits uitvoeren voor jouw organisatie, een verantwoordelijke taak die je niet moet onderschatten. Hoe pak je dit project aan? Ben je al bekend met het uitvoeren van interne audits of heb je er nog nooit aan meegewerkt en weet je nog niet hoe zo’n proces verloopt? Je wilt hoe dan ook weten hoe je er het maximale resultaat uit haalt. Lees snel verder en ontdek hoe onze workshop Interne Auditvaardigheden Basis jou verder helpt.

Inhoud workshop Interne auditvaardigheden

Het doel van deze workshop is om jou in slechts één dag helemaal klaar te stomen als expert op het gebied van interne audits. Tijdens de workshop behandelen wij daarom het doel van interne audits en leren we jou hoe je interne audits efficiënt plant, uitvoert en afhandelt. Natuurlijk leren we jou de manier van ISO aan zodat je zonder twijfel je juiste methode hanteert.

Deze workshop richt zich alleen op de basis van Intern Auditen en gaat daarom niet in op specifieke normen. Wil je ook graag leren hoe je deze basis kunt toepassen op een ISO 9001 of ISO 14001 managementsysteem? Bekijk dan onze 2-daagse workshop Interne Auditvaardigheden ISO 9001 of Interne Auditvaardigheden ISO 14001.

Wat kun je van deze workshop verwachten?

  • Ben je bekend met de term Interne Audits en weet je wat het doel ervan is;
  • Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciersaudits;
  • Ben je bekend met de aanpak van interne audits;
  • Kun je een interne auditplanning opstellen;
  • Kun je een interne audit uitvoeren;
  • Ben je bekend met de rapportage en afhandeling van interne audits.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag het maximale uit interne audits wil halen en deze zelfstandig gaat uitvoeren. Ben jij verantwoordelijk voor de verplichte interne audits voor het managementsysteem van jouw organisatie? Dan is deze workshop een goede start.

Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht zijn onze groepen nooit groter dan zes personen. Zo is er alle ruimte voor vragen, discussie en interactie. Na afloop van de workshop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Uitleg-norm-en-voorbereiding-certificering-KAM-Consultants

Praktische informatie

Duur - Het betreft een workshop van een halve dag van 09:00 tot 12:00.

Aanvraag - Deze workshop geven wij op aanvraag. Neem contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Investering - De kosten voor de workshop bedragen € 395,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee, faciliteiten en lunch.

Incompany - Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze workshop volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de workshop incompany te volgen. Lees meer.

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus

In lijn met de door de overheid geïntroduceerde maatregelen heeft KAM Consultants haar eigen aanvullende maatregelen getroffen. Tot nader order zullen er geen klassikale trainingen plaatsvinden, alles vindt online plaats. We spreken de hoop uit dat we in de loop van 2021 de klassikale lessen weer kunnen oppakken.

Inschrijven workshop Interne Auditvaardigheden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KAM-Consultants-algemene-informatie