Incompany trainingen
Wil je drie of meer medewerkers een van onze cursussen laten volgen? Of zou je graag een cursus op maat willen? Ook dan kan KAM Consultants jou helpen! Wij kunnen namelijk maatwerk leveren en verzorgen ook al onze cursussen bij jou op locatie! Ook is een training on the job mogelijk.

Bestaande cursussen
Je hebt drie of meer cursisten: volledig binnen jouw eigen organisatie of door een samenwerking met andere organisaties. In zo’n geval is het financieel interessant om de cursus op een eigen locatie te laten plaatsvinden. Je betaalt dan een vast dagtarief, waardoor het niet uitmaakt of je drie of acht medewerkers de cursus wil laten volgen. Heb je minder dan drie cursisten, maar wil je de cursus toch liever op eigen locatie laten plaatsvinden? Ook dat kan!

Misschien ook interessant?
Training on the job.
Training op maat.

Vraag direct een offerte op voor een incompany training of neem contact op om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

Praktische informatie.

Duur

Het betreft een training van 1 dag van 9:00 tot 17:00.

Kosten

De kosten voor de training bedragen excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee faciliteiten en lunch.

Incompany

Willen 3 of meer van jouw medewerkers onze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de training Incompany te volgen! Lees meer

Trainingdata.

Komen geen van de data uit jou uit, maar wil je wel de training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag!