Incompany training

Heb je een training gevonden die je door drie of meer medewerkers wilt laten volgen? Of ben je op zoek naar een training die specifiek op maat is gemaakt voor jouw organisatie? Met een incompany training helpen we je op weg.

Een KAM Consultants training op locatie, training on the job of een specifieke training voor jouw organisatie. De mogelijkheden zijn aanwezig, neem contact met ons op om te sparren over een training die bij jullie past.

Incompany: training op locatie

Er zijn natuurlijk meerdere manieren om medewerkers te trainen; door bijvoorbeeld eigen mensen, door het volgen van een extern traject of door een incompany training. Heb je drie of meer werknemers volledig binnen jouw eigen organisatie of door een samenwerking met andere organisaties? Dan is een incompany training interessant. Door een incompany training zorg je ervoor dat jouw medewerkers praktijkgericht de kennis en vaardigheden krijgen die passen bij de ontwikkelingen in jouw organisatie.

Ook financieel kan een incompany training interessant zijn. Wil je meer hierover weten? Vul onderstaand formulier in en we maken een offerte op maat.

Heb je minder dan drie werknemers, maar wil je de training toch liever op eigen locatie laten plaatsvinden? Ook dat is een mogelijkheid.

Stel je vraag of vraag een offerte voor een incompany training aan

Vraag direct een offerte op voor een incompany training of neem contact op om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volledig-beheer-managementsystemen-KAM-Consultants