Verdiepingstraining | Leveranciersmanagement

Leveranciersmanagement is meer dan een bestand aan leveranciers die producten en diensten leveren. Leveranciers hebben in een bepaalde mate invloed op de kwaliteit van jouw product of dienst in de organisatie. 

Inhoud verdiepingstraining Leveranciersmanagement

In de training gaan wij dieper in op goed leveranciersmanagement. Met welke leveranciers werk jij samen? Hoeveel invloed heeft deze leverancier op jouw organisatie? En hoe tevreden ben jij met deze leveranciers? Wij laten je in deze training zien dat goed leveranciersmanagement de tevredenheid van zowel je medewerkers als van je klanten aanzienlijk vergroot.   

Leer in deze training over:

  • Hoe leveranciersmanagement werkt;
  • Het zorgvuldig kiezen van leveranciers;
  • De beoordeling van leveranciers;
  • Het onderhouden van leveranciersrelaties.

Praktische informatie training Leveranciersmanagement

De training wordt gegeven door Joost Vaessen en duurt van 13:00 tot 15:30 uur. Aanmelden doe je eenvoudig door je gegevens op onderstaand formulier in te vullen. 

Wil je de training met meerdere collega's volgen? Neem dan contact met ons op om Incompany mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor de klassikale training bedragen €350,- excl. btw. Volg je de training online? Dan bedragen de kosten €250,- excl. btw.

KAM Community

De KAM Community, het platform waar wij organisaties ondersteunen en vele extra’s bieden. De community zorgt ervoor dat jij er ook na de training niet alleen voor staat!

Je loopt in de praktijk wellicht tegen zaken aan waarbij je een sparringpartner mist. Of je zoekt een manier om up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en een omgeving waar jij kunt blijven leren. Dit vind je terug in onze Community.

Wat krijgen Community leden?
Sluit jij je aan bij de Community? Slim! Je krijgt dan ondersteuning via de gratis helpdesk, exclusieve content via een nieuwsbrief, korting op online masterclasses en gratis toegang tot Webinars. Met dit platform creëer je een groot netwerk van vak- en branche collega’s.

Interesse? Je bent van harte welkom!

Implementatie en onderhoud van managementsystemen

Data verdiepingstraining

Wil je deze training volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een training geven in de avonduren of op een zaterdag. 

Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en onze adviseur neemt contact met je op.

implementatietraining iso 9001

Schrijf je in voor de training | Leveranciersmanagement

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.