ISO 55001

KAM Consultants begeleidt organisaties op een praktische wijze richting het ISO 55001 Asset Management certificaat. Dankzij onze pragmatische aanpak zijn onze klanten gemiddeld binnen 6 maanden gecertificeerd. Organisaties kleiner dan 25 medewerkers zijn meestal binnen 3 maanden klaar voor certificatie!

ISO 55001 is de internationale norm voor Asset Management en is de vervanger van PAS 55. Met deze norm ga je aan de slag om de bedrijfsmiddelen in jouw organisatie structureel en optimaal te beheren. Dit betekent dat de processen in de organisatie zo worden ingericht dat er een juiste balans tussen de kosten, risico’s en prestaties ontstaat. Omdat ISO 55001 zich richt op zowel de fysieke als financiële en organisatorische assets is het mogelijk om op alle vlakken van de organisatie betere rendementen te behalen. Maar dit zijn niet de enige voordelen van een gecertificeerd ISO 55001 systeem. Het ISO 55001 ondersteunt bijvoorbeeld namelijk ook in het aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving en kan het vertrouwen van belangrijke stakeholders zoals investeerders en opdrachtgevers versterken. Een ISO 55001 systeem kan daarmee een waardevolle toevoeging zijn op jouw bestaande managementsysteem.

Wil je meer informatie over deze norm of heb je vragen over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Of vul hieronder rechtstreeks ons contactformulier in.

OP EEN PRAKTISCHE WIJZE RICHTING HET ISO 55001 CERTIFICAAT? WIJ DOEN HET ZO:

TRAININGEN

Word zelf een professional op gebied van ISO. Lees meer...

QUICKSCAN

Voldoe je al of moet je nog voldoen aan een ISO norm? Lees meer...

COACHING

Wij coachen je naar het certificaat. Lees meer...

INTENSIEVE BEGELEIDING

Implementatie van de norm wordt uit handen genomen. Lees meer...

ONDERHOUDSTRAJECTEN

We helpen je het ISO certificaat te kunnen behouden Lees meer...

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.